“Minister Bruins, minister van Angstzaaien en medische bloopers, welkom in ons programma. U gaat vragen van de kijkers beantwoorden over het Corona virus.
O…eh…ik zie dat u net een briefje in de hand gedrukt krijgt. Mogen wij weten wat voor briefje het is?’
“Zeker, dit eh briefje, dit briefje, is wit en ziet er vrij , eh vrij vierkant uit. Er staan ook eh….er staan ook letters op.”
Meneer Bruins, ik bedoel eigenlijk, wat staat er op dat briefje”

“O. Nou, er wordt bevestigd dat de eerste man of vrouw die vrij is van Corona-angst is gesignaleerd. Er kan eh…we weten nog niet of het om een vrouw dan wel een eh…een man gaat. Vastgesteld is dat er symptomen van Corona- angst-vrijheid zijn eh…zijn geconstateerd en..'”

“Sorry dat ik u onderbreek meneer Bruins. Maar u heeft het over een vrouw of een man. Eh..vindt u ook niet dat u nu discrimineert? Moeten we niet spreken over een angstvrij  “mens?”

‘Eh…natuurlijk moeten wij eh…moeten wij over een mens spreken. Ik krijg net via mijn oortje eh….oortje door dat deze mens is afgezonderd in quarantaine. ”

“En kan het zijn dat deze mens anderen besmet heeft?”

“Dat is een mogelijkheid eh…een mogelijkheid natuurlijk. De mens werd opgepakt toen hij een workshop van positief eh….positief denken bezocht. Daar was overigens eh….overigens niemand verder aanwezig. Daarnaast lachte deze mens opvallend veel en was hij verdacht goed gehumeurd. Wat de eh….wat de doorslag gaf, was zijn zeer verdachte beleefdheid en voorkomendheid en vriendelijkheid jegens onze eh…onze jagers op corona-angst-vrije mensen .”

“Laatste vraag hierover meneer Bruins. Denkt u dat u verspreiding van dit Corona-angst-vrijheid onder controle houdt?”

“Ik kan u eh….ik kan u verzekeren dat wij alles onder controle hebben. Tegelijktijdig houden wij de gewassen eh….gewassen vinger aan de pols en overleggen wij desnoods ’s nachts hoe wij de angst voor het virus nog meer naar een hoogtepunt kunnen eh….kunnen opjagen zodat de groei van de Corona industrie gewaarborgd blijft.”

“Heeft u nog een tip voor ons meneer Bruins?”

“Zeker wel! Als u eh…als u hoest, doe dat dan achter de ellebogen.”

Dit was Achter het Absurdistisch Nieuws , slechteavond!


van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

6 reacties

Nummer 22 · 6 maart 2020 op 19:24

Stop! Stop de Corona discriminatie! Angstvrij? Wij van de VVCAS Vereniging Verspreiding Corona Air Society zijn geen angstzaaiers. Nee, dat is MK&AG Inc. Mond Kap & Alcohol Gel uit de USA die firma beurswaarde steeg per Cornapatient met 10%. Er is geen Corona virus besmetting gemeld vanuit: het Wiite Huis, Het Kremlin, Downingstreet 10, Het Torentje en alle isoleercellen van psychiatrische instellingen en gevangenissen. Hoe toevallig, of..

Mien · 6 maart 2020 op 22:00

Aan de Blue Diamonds:
Corona …

van Gellekom · 7 maart 2020 op 10:26

Ja de Blue Diamonds. Hoe vaak heb ik vroeger hun platen niet gedraaid

Nummer 22 · 8 maart 2020 op 15:33

Coronananas importverbod maar ook aan Coronaneren verboden voor mannen en vrouwen uit WUHAN en de rest van de wereld die na het coronaneren de handen niet wast maar eraan likt, alldus de staatssecretaris Volksgezondigdheid te Bejiing.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder