De eerste keer is altijd moeilijk…
nu zul je denken, waar heeft ze het over?
Nou bijvoorbeeld dit, dit hier typen, iets verzinnen om anderen te kunnen vermaken, iets vertellen. De eerste keer dat ik stiekem rookte kan ik me nog goed herinneren… ik was 10 jaar. Ik zat op een basisschool waar je overal de eerste bij moest zijn, dus met volle moed had ik een pakje sigaretten gepikt van m’n moeder en ging stiekem met 2 vriendinnen bij de speeltuin zitten… Er kwamen steeds meer vriendjes en vriendinnetjes bij ons zitten, want wij waren stoer! M’n buurjongentje zat er ook bij, altijd al last gehad van astma… maar goed hij liet zich niet kennen en nam ook een aantal hijsen. Weken lang hebben we dit volgehouden, totdat de buurvrouw erachter kwam omdat de buurjongen last kreeg van ademhalingsstoornissen, ze ging achterhalen hoe dat kwam. En toen kwam de aap uit de mouw rollen… M’n ouders werden meteen ingelicht en ik kreeg 2 weken huisarrest (overigens ook de eerste keer dat ik huisarrest kreeg). Achteraf gezien ben ik daar goed vanaf gekomen.

De eerste keer zoenen met een jongen, ook dat staat me nog goed bij… Ik was 9, hoe kan het ook anders, ik steek het maar op de basisschool. Rudy heette hij, hij was al 14 jaar. Een hele overwinning dus als je hem kon krijgen. We stonden met een groepje onder een viaduct, om de beurt moesten we zoenen. En ja hoor toen was ik aan de beurt. Ik durfde niet! Bang dat ik iets verkeerds zou doen, maar Rudy stelde me gerust. Alles kwam goed zei hij. Jaja ik hoor het hem nog zeggen, ik liet me overhalen en zoende met hem. Hopeloos verliefd was ik. Een dag daarna zag ik hem zoenen met een ander…

De eerste keer ‘het’ doen… Blijkbaar was ik daar ook een vroege vogel bij. Ik had 2 maanden een vriendje van 4 jaar ouder. M’n eerste echte vriendje. Hij kon niets verkeerds doen in mijn ogen. Hij was de ware dacht ik. Een dag na mijn verjaardag heeft hij het voor elkaar gekregen om ‘het’ met me te doen. (dit was overigens tegen mijn principes, ik wilde wachten tot de ‘ware). Maar goed, het gebeurde… Wat een pijn! Ik wist niet hoe het voelde dus ja… ik liet hem maar z’n gang gaan. Na 5 min. was het al weer over… (wist ik veel dat dat vrij abnormaal was!). Dit heeft zo’n maand geduurd, toen heeft hij me gedumpt. Achteraf gezien was het maar beter ook, wat een Eikel!! Na maandenlang liefdesverdriet heeft mijn huidige vriend me weten te strikken. De eerste keer echte sex! Wat een uitvinding! Dit is dus achteraf gezien ook goed terecht gekomen.

Zo ben ik erachter dat de eerste keer eigenlijk niet zo een ramp is. Bij vorige ervaringen (zie hierboven) is het grotendeels allemaal goed gekomen. Dus wie weet hoe mijn column aanslaat bij jullie.

Categorieën: Diversen

5 reacties

Godspeed · 29 juli 2003 op 12:23

Doortje,

helemaal niet slecht voor een eerste keer.

Nu heb je ook meteen de eerste keer een reactie op de eerste keer.

Voor alles is er een eerste keer.

Groetjes,

Godspeed
:pint:

viking · 29 juli 2003 op 15:43

Een net als met je sex is ook zo’n tweede reactie alweer een heel stuk beter dan zo’n eerste. Welkom Doortje! Opdat wij nog veel van je mogen vernemen. 😀

Casperio · 29 juli 2003 op 21:35

Welkom op Column X Doortje…
Leuke column! Dat vraagt om meer! Op naar de tweede keer 😀

Cor Snijders · 31 juli 2003 op 09:32

Dag Doortje,

Er zijn voor zoveel dingen een eerste keer.
Dus nog genoeg om over te schrijven.
Welkom bij Columnx.

Yannick · 8 augustus 2003 op 21:18

Ik geloof dat ik ook maar eens reageer, beetje laat maar goed, ik wordt ook al een dagje ouder haha. (nee hoor vakantie)

Nou de rest heeft het al gezegt, WELKOM!
en idd niet slecht voor een eerste keer.
en als het nou net als seks is, iedere keer wordt het beter. dan is het helemaal voor de bakker

Geef een reactie

Avatar plaatshouder