Tsja wat is nu waarheid als je de absoluut heerser bent geworden in het eigen land. Samen met de kliek aan opportunisten wordt de eigen bankrekening naar duizelingwekkende hoogte gebracht. En met nog meer ‘ja knikkers’ wordt een duister spel gespeeld om andere landen en volkeren te gaan bezetten.

Bezetten? Nee, jullie westerse wereld verspreiden leugens en zien het totaal verkeerd! Wij bezetten gebieden en landen omdat wij gevraagd worden.


Onze waarheid is de paranoïde waarheid


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder