Je bent dicactus of je bent het niet. Alles ontdijferen en dan goed doderen daar draait het allemaal om. Op juiste spelling let de dicactus niet. Dat is voor hem bijzaak. Het steekt niet. Het houdt zelfs geen steek. Op de juiste manier alles overbrengen, dat geeft pas een kidk. Maar waarom dan de eerste d niet vervangen door een c? Omdat het de dicactus gewoon niet boeit, qua spelling.

Cicactus had het dus ook mogen zijn. Of om helemaal de inversie door te voeren, cicadtus. Maar probeer dat laatste dan maar weer eens goed uit te spreken, laat staan taalkundig te verklaren. Daar komt een dicactus niet uit. Zelfs niet als hij zijn vest doet en zijn stekels opzet.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 26 mei 2020 op 07:55

Facacticus? Ficacticus… de fanatieke finaciële huishoudgeld bewaker in tijden dat er bezuinigd dient te worden als ZZP zelfstandige zonder pecunia geen opdrachten meer ontvangen zijn ‘ wij bezuinigen zelfs op Cacpapier’. Dus weg met… de schijn ophouden dat je behoort tot welvarende zelfstandigen zonder portiek waar je 3 hoog achter uitkijkt op de vuilverbranding en de herrie van de poetiek medebewoners niet te harden is maar je de koppijn graag naar zelfstandigen zonder pijn status had willen leiden.. ‘ nog1 opdracht dan zijnbwr binnen maar nu op vakantie met ins 6’en toch Merel ? Mees, Vlinder, Spijker en Nagel! Jezus Merel wat krijsen ze… Ja, Pieter Karel… jij wilde 4, ik baarde ze en het zijn 2 tweelingen die gewoon eten moeten hebben! Borstvoeding dus! Excuus, excuus… weet jij waar mijn scepter is?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder