Wie kent hem niet? Divan Stefano. De bekendste voetballer van het middenwestelijk halfvierkant. Ja, vierkantjes en driehoekjes waren Divan Stefano’s specialiteit. Nee, niet in de friteskraam, hoewel hij daar ook vlamde, maar op het voetbalveld.

Divan Stefano was aanvankelijk een middelmatige middenwestelijk halfvierkant voetballer die alles uiteindelijk rond kreeg. Te beginnen met zijn contract. Allemaal ronde getallen onder de streep, uitgezonderd het eerste cijfer van de veelbelovende getallenreeks. Een miljoenendeal. En dat ondanks het feit dat Divan Stefano ooit op de bank begon. Op de divan om precies te zijn. Die sleurde hij namelijk met voorspellende blik mee van huis. Zijn edele kont paste eenvoudigweg niet op een simpele houten bank. Het was Divan Stefano zijn hoge eer te na.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

van Gellekom · 22 december 2019 op 11:23

Mevrouw Van Zetten uit Tiel moet het ook kunnen begrijpen, dus sans rancune, kan jij uitleggen, voor in leken aanvaardbare taal: zweefde Stefano? Liep hij? Besefte hij waar hij was?

Nummer 22 · 22 december 2019 op 11:48

Divan Stafano, Tsja een held uit het verleden. Stafano en Poeskast, dat waren klein format reuzen met het lederen monster met veter om de binnen bal niet als een hernia uit te laten stulpen, maar dat terzijde. Nu vraagt een Nieuwsbrief ‘ O.I.L. (1955) abonnee uit Termunterzijl, Vlagtwedde of Oostvoorne dat is niet duidelijk geworden in haar e-mail en waar zelfs de professor R. Leijecker de woorden niet kon ontcijferen en ‘ JC alweer hierogrieven en jeans taal uit de oudheid’ en riep Wiebe een vriend van Vn Gellekom op via een megafoon om rap, sofort, schnell naar Oost NL te komen, reiskosten verged. Overkomst van Wiebe is dringend gewenst, maar ook dat terzijde.
Dus ook maar een vraag: Stefano is dat nu Stefa .. no, niet meer voetballen omdat je 11 tenen hebt? of Stefan O.. wat een lelijkerd is uw vriend Poeskast… een Hongaar zeker? Wat is uw antwoord Mien?

Mien · 22 december 2019 op 14:09

file:///storage/emulated/0/Download/images.jpeg

Geef een antwoord