Doorspekt met kermis dool ik door de straten. Mijn oren vallen er bijna af, zo luid komen de muziek en boodschappen binnen. Zes emmers heb ik al gevuld. Met ballen gooien en met spuw. Meters heb ik in de lucht gehangen. Soms over de top en kop. Lichtflitsen in alle kleuren schieten recht in mijn ogen en verdwijnen via ooghoeken terug de wereld in.

Ik word weer een beetje misselijk. Van nougat, oliebol, makreel, paling en suikerspin. Roze ziet het voor mijn ogen. Ik schiet naakte dames van de kaart met een fout geweer. Jimmy breekt haast mijn nek en knieën.

De hijskraan vreet langzaam mijn geduld op. De bulldozer staat weer eens verkeerd opgesteld. De rups verdient een dikke pluim. In de zweefmolen schiet Donald Duck los. Alle spiegels breken van mijn lach en enthousiasme. De pony waarop ik zit stinkt naar pony.

Verliefd kijk ik naar mijn meissie en we botsen keihard op een zoenend stel. Ze breken alle tanden. Hullie Gullie, iedereen in paniek. Brandweer kan niet komen blussen want is bezig met een kamelenwedstrijd. Alle blikken vallen om en ik, ik scoor doelpunt na doelpunt. De kruising is mijn vriend.

Aan alle touwen hangen kleine eendjes. De waterbaan meandert en drijft me regelrecht een spookhuis in. Ik laat iedereen schrikken, zo lelijk als ik ben. De vrouw met een hele grote borst moet lachen. Het super lenige meisje verandert plotseling in een serpent. Giftig als een slang roept ze de sterkste man ter wereld erbij. Tevergeefs. Een watje, naar later blijkt. Gestorven in de muizenstad.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder