Seconde één
Als ruis in mijn hoofd is dit gevoel slechts voor mij bestemd. De blik die me wordt getoond staat voor de warme liefde tussen mij. Ik hou van mij en zij houdt van haar, wij zijn één. De verdeeldheid die we soms hebben lijkt een eeuwigheid geleden, nu delen we alle meningen.
Ik ben het eens met haar en zij met mij. Liefde zonder een blik in de ogen is als een leven zonder lucht.
Kijkend in die o zo mooie pupillen van mijn veels betere, veels lievere, veels mooiere ik, zie ik niet alleen mijn levensdoel. Ik maak het mee.
Seconde twee
Als een hart gevangen in het vuur brand alles wat ik ben. Ik voel de vlammen in mijn nek, in mijn tenen. Een vlam van hier tot aan de einde van de wereld gespuwd door de navel die ons tweeën verbindt.
Ik juich van binnen en van buiten een glimlach. Mijn kippenvel zegt me dat het wederzijds is en ik besef dat het goed is. Het is geweldig.
Nooit geweten dat de maan warmer kan stralen dan de zon.
Seconde drie
Twee harten smelten ineen.

Categorieën: Liefde

4 reacties

Shitonya · 10 januari 2007 op 17:10

buah die romantische kul is niets voor mij

Shitonya · 12 januari 2007 op 04:44

ben wederom de enige die reageert…dat zegt genoeg…ik neem tenminste moeite voor mensen die kunnen schrijven en anderen zijn smaakloos..net wat je prefereert..slaap lekker

KawaSutra · 12 januari 2007 op 13:58

…veels….??? 😮

DriekOplopers · 12 januari 2007 op 14:52

Brand? 😮

(Stam plus t)

Driek

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder