De gemeente Zuidplas (Zuid-Holland), ook wel bekend bij het Absurdistische Verbond, als de seksuele gemeenschap ‘Zuidpis” (bron club Coco de enige concurrent, ook op zondagen geopend), is in rep en roer vanwege filmpjes die zijn opgedoken op social media waarop te zien is dat twee stelletjes ’s nachts seks lijken te hebben in het gemeentehuis.

Op de filmpjes, die gemaakt zijn op het parkeerterrein van het gemeentehuis, is te zien hoe in totaal vier mensen seks lijken te hebben op twee verschillende etages. Wie de mensen zijn, is niet zeker. Mogelijk gaat het om handhavers van de gemeente. Er zijn ook makke schapen bij betrokken. Boer Hannes van de Zuidplas Dwarsweg “ Nu weet ik waardoor de schapen zo lamlendig in de wei staan! Boerin Thea “ Ik vroeg mijn Hannes al wat er met de schapen aan de hand is? Ik heb zelf met de schapen gemekkerd maar er kwam geen enkel geluid terug!’ ( Bron: Weekblad Zuidplas: De Zuidplasser)

Woordvoerder van Zuidplas, P van der DoethetGraag: Laat ik even aan de verwarring een einde maken, het gaat hier om een quiz die de gemeente organiseerde om het volk wat afleiding te geven in deze roerige tijden.

U moet weten dan wij vandaag alle inwoners laten meedingen naar de ‘wie -neukte- wie’ trofee van Zuidplas. Excuus voor mijn ‘N’ woorden maar anders kan dit niet verwoorden. Elke inwoner mag drie kandidaten noemen waarvan gedacht wordt; Nou….die zou het wel eens kunnen zijn.

Neem bijvoorbeeld Boer van der Konijnenpuree, van Zuidplas Achterstraatweg iedereen hier weet dat hij elke nacht een vers schaap, pardon een makke lam penetreert soms ook een verreken en een vaars, maar dat alleen als alle schapen over het hek zijn om aan mij te ontsnappen. (Bron: Instagram en Vleesbook van club Coco)
Veel kans dat hij dus één van de kandidaten is. Maar een zeker niet te vergeten en te duchten kandidaat is raadslid Sjef van Utrecht (83), expert openbare werken, de groene ruimte en dierenwelzijn. Helaas is Sjef momenteel niet te bereikbaar maar zijn partner Henk de Kromme vertelde dat Sjef een cursus schapen nemen volgt in de Schotse Hooglanden en ja, Henk draagt dan een kilt en geen onderbroek. Na een vermoeiende cursusdag speelt hij graag zijn doedelzak in The Sheep For Us Inn. Het hele dorp ( 1231 volwassen inwoners) ziet Henk graag elk jaar weer komen (..). Henk; Sjef appte mij dat hij te vermoeid is om met mij video te bellen om de oefeningen met mij te delen. Zo jammer want ik had net 2 makke schapen op bezoek. Door hun gemekker kon ik Sjef niet meer verstaan.

Een jury, bestaande uit ontmaskerde ‘N’ veteranen als M. Borsato, P. Ruft de Vries, A. Hazes, zal uitmaken wie er gewonnen heeft. De presentatie is in handen van W. van Dijk en C. Jansen.

De winnaar ontvangt een levend vleespakket.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeert, de winnaar mag niet worden uitgenodigd om deel te nemen aan ‘Schaap Zoekt Boer’.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder