Marie, ik hou van jou! Wat een mooie zoon heb je gebaard en dat in 2 dagen. Jozef, ik heb je ook lief maar moet je toch iets vertellen. We hebben nog nooit gemeenschap gehad en toch werd ik zwanger.
Nondeju, wie is dan de vader? Amai, Marie vertel en rap! Een engel Joe, een engel! Wat is dat een engel? Joe, kalm blijven anders wordt de baby wakker. Een engel lijkt op ons alleen deze engel had 2 grote witte vleugels en kwam zo naar binnen en fluisterde dat ik stil moet zijn, heel stil maar mijn broekje uit, benen wijd en ogen dicht. Ik vroeg waarom dan vreemd wezen. Ik ben een engel en ik heet Gabi. Ik heb een opdracht om jou met mijn zaad te bevruchten en als de dagen kouder worden en de nacht al in de middag begint, zal je een kind baren. Een jongen!   Ik hoorde zijn gekreun en het fladderen van zijn vleugels. Ook ging hij diep in mij zeg.  Hou op Marie, hou op. Gabi is een smeerlap! Van wie heb je die opdracht Gabi?, vroeg ik nog..

Maar Joe, Gabi was al weg gevlogen en ik had zijn zaad al ontvangen en dat was toch wel heel veel, mijn broekje was helemaal seik en seik nat. Maar, ik heb een potje met wat opgevangen zaad aan onze buurvrouw gegeven. Maria is nog altijd ongehuwd en haar loser die scharrel, bevlekt liever een hoer uit Jeruzalem. Onbevlekt hebben we samen wat vingers zaad in gebracht. Maria vond dat vingeren wel heel lekker, en Maria moest met haar beide benen omhoog om ook het zaad erin te laten, Jozef zal dan denken dat hij de vader is. Wat een loser die Jozef met zijn zelf in elkaar te zetten stoelen en tafels.

Jozef Ik Ea, is een loser!

Jezus Christus nog an toe, nondeju. Marie wat een verhaal zeg. Hoor je dat er word geklopt. verwacht jij bezoek? Ja Joe, mijn 3 ooms uit het oosten. Joe, we hebben een naam voor os kind: Jezus en als 2e naam Christus. Nondeju, wat een geluk Marie. JC uit B, zoon van Marie en Joe.

Zo werd JC uit B. bekend als Jezus Christus uit Bethlement, zoon van Maria en Jozef. En JC uit B. zoon van Marie en Joe – na gedwongen verhuizingen uiteindelijk terecht gekomen in Spanje -de stamvader van een wel zeer bekende voetbalfamilie en alle zonen moesten JC gaan heten. Nee, niet Jezus Christus uit Bethlemen maar Johan Cruijff uit Barcelona

Maar dit terzijd en waarvan akte!


3 reacties

Mien · 27 december 2018 op 15:10

Waar ik aan denk?
Ruud Krol en 1974 en aan B.B. natuurlijk. Maar daar denk ik natuurlijk dag en nacht wel eens aan.

    Nummer 22 · 27 december 2018 op 20:00

    En C.C. maar C.D. is mijn favoriet. S.L mwahh. P.P. nee die is me te kleun en gevuld met vloeistoffen die ze in haar mond laat spuiten, maar dit terzijde. E.T.? Nee niet E.T. die van reizen houdt en de D.L?

Suus · 27 december 2018 op 22:54

Zeker weten Nummer 22, maar dit terzijde

Geef een reactie