Engelen bestaan niet! De gevleugelde fantasie afbeeldingen in diverse formaten heb ik nog nooit waargenomen, zien landen op een lucht(..)haven waar dan ook op ter wereld. Cupido is zo’n klein dik naakt figuurtje met kleine vleugeltjes een op afstand bestuurbare drone of is pijl en boogschuttertje dat ‘de liefde’ midden in het hart van 2 mensen wilt schieten? Nou, als dit waar zou zijn dan is het tekort aan IC bedden op de hart afeling een eeuwenlang pandemie, maar dat terzijde.

Willem Engel, is een complot om medelijden mee te hebben met zijn wantrouwen. Hij zou graag in de 2e kamer willen zitten met ‘Vrij en Sociaal Nederland’, zucht…. Willem de lachende hippie en anti corona verkondiger, een ‘profeet? en ik schrijf maar een charlatan. Charlatan? Tegen de overheid maar als hij een zetel zou krijgen wel de riante vergoeding opstrijken en verder niets!, enfin.

Enfin, terug naar de titel ‘Engelen bestaan niet’, helaas de Willem Engerd, pardon Engel knuffelt anderen als de nieuwe Ruud ‘Effe Knuffelen Bernard, verkondigd zijn waarheid als zijn waarheid en geloven in iets dat er niet is: Engelen!

Dromen zi


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder