Ik ben een praktisch mens. Ik leer beter in de praktijk dan uit een boekje. Door veel mensen wordt dat gewaardeerd. Ik ben wat je noemt “een doener”. Ik pak de zaken meestal fysiek aan. Dan zie ik vanzelf wat er verbeterd moet worden. Ik moet het voelen zeg maar. In het begin gaan dingen vaak niet helemaal goed, maar al doende leer ik. Ook in mijn liefdesleven heb ik er tot nog toe een fysieke aanpak op na gehouden. Dat wil zeggen dat ik overal lekker indook. Ik ben af en toe relaties begonnen waarvan ik wist dat het niet goed af zou lopen. En daar heb ik veel van geleerd. Ook veel pijn gevoeld, de praktische weg gaat niet louter over rozen, kan ik je vertellen.

Zo wilde ik graag weten hoe het voelt om vreemd te gaan. Zou het mijn seksleven een oppepper geven of zou het tegenvallen? Ik had mezelf wel voorgenomen dat ik dat alleen zou doen als ik er fysiek op vooruit zou gaan. Ik ben immers niet wanhopig op zoek, ik kan thuis altijd nog mijn lusten botvieren. Ook wilde ik een one night stand, dus geen relatie of affaire beginnen. De vijver zit echter niet vol met vis, als je er deze criteria op los laat.

Na een aantal maanden kwam toch de kans voorbij. Mijn vriendin plande een weekend bij d’r ouders in het noorden. Ik gaf aan dat ik deze keer niet mee ging. Was juist van plan te gaan sporten, voetbal kijken enzo.. Dus als je het niet erg vind?

Via e-mail en sms mijn date verzekerd. Met wat alcohol als losmaker, maakte ik een vrouwelijke ex-collega het hof. Ik had in die tijd al een oogje op haar, maar ze had toen net verkering. Al vaak over haar gefantaseerd en dat zou dus eindelijk eens uit gaan komen!
Na het cafébezoek naar haar huis toe. Daar is het weinig woorden, veel daden. Op de bank liggen zoenen, zoekende handen. Voorzichtig verkennen tot hoever je mag gaan. Eerst borsten door haar bloesje heen eens vast pakken en strelen. Dan de hand onder dat bloesje. Die lastige BH sluiting los frummelen. Die lekkere tieten in mijn handen. Al zoenend naar beneden, om haar borsten verder te inspecteren en te verwennen. Ze laat het allemaal gebeuren. Dat betekend dat de deur wagenwijd open staat. Licht zenuwachtig met mijn geweten een beetje zeurend op de achtergrond. Zo af en toe gaat het door mijn kop; wat ben ik aan het doen? Ik kan nu nog stoppen voor ik haar kut heb aangeraakt, vind ik. Dan hoef ik me nog niet echt schuldig te voelen. Maar de geiligheid overwint. De paringsdrang van het beest in mij. Door sommigen misschien verward met de duivel. Ook wil ik graag doen wat ze van me verwacht. Dan gaat mijn hand naar haar kruis. Een netjes bijgehouden doosje, doet nog wat olie op het vuur. Ik kan nu echt niet meer terug. Een passionele vrijpartij volgt, waar je je eigen fantasie maar op moet aanspreken. Ik kom klaar met een enorme explosie.

Ik denk dat ik nog drie seconden heb kunnen genieten. Daarna de bestraffing! Ik ben een vreselijk varken! Mijn ex-collega vind ik een vieze slet. Ze weet verdomme dat ik verkering heb. Ik kan niet genieten, ik wil het liefst de film terug draaien. Hoe kan ik vanaf nu met mezelf leven??
Had ik deze column maar gelezen en me goed ingeleefd in de persoon. Was ik maar iets meer theoretisch geweest. Had ik gewoon maar aangenomen dat je het beter niet kunt doen. Aan de ander kant.. Ik ben de schrijver van deze column. Misschien heb ik me wel iets praktischer voor gedaan dan ik in werkelijkheid ben. Schrijf ik gewoon een stukje, in plaats van het in de praktijk te brengen. Wie zal het zeggen..?


6 reacties

Libelle · 2 maart 2012 op 13:54

Oei, vreemd willen gaan, vreselijk zoeken tot de kans voorbij komt en dan je ex-collega een slet noemen? In de eerste twee alinea’s staat veertien keer “ik”. Zou dat er iets mee te maken hebben…?

BlogBoy · 2 maart 2012 op 14:23

Al doende leert men

JoeyvG · 2 maart 2012 op 14:30

Ik neem aan dat de verdere details op het Penthouse-forum te vinden zijn? 😀

Ferrara · 4 maart 2012 op 14:41

De laatste alinea doet afbreuk aan de spanning in je column. Ik zou gestopt zijn bij: Hoe kan ik vanaf nu met mezelf leven.
Laat de lezer zelf invullen of je wel die stoere lefgozer bent.

BlogBoy · 6 maart 2012 op 10:07

Goeie tip.. Thanx

Mien · 8 maart 2012 op 09:11

[quote]Ik ben wat je noemt “een doener”.[/quote]

Als ik naar je avatar kijk dan vind ik je meer “een ziener” … 😀

Mien Kiekt

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder