Ik ben even in de war. Zintuiglijk. Voeten buiten de oren? Waar gaat het over? Herkent u het lezer? De verwisseling der zintuigen? Armen onder de wenkbrauw voelen. Nagels die schreeuwen. Hoofdpijn die stottert. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

De reuk- en geurzin is edoch de meest indringende. Die kun je amper wegmoffelen. Ik wil het niet eens proberen. Een halt wil ik toeroepen aan slechte adem. Halitose. Halt die tote Hose. Het voelt en ruikt als een broek die je veel te lang aanhoudt. Ik heb zo’n broek. Eentje die ik mijn levenlang al aanhoudt. Kan hem niet weggooien. Mijn nickerboxer. Hoeft ook niet. Hij kan altijd nog de was in. Net als mijn gevoelige neus

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 18 september 2019 op 13:26

Nee, ik herken dt niet, heb geen ervaring. Niet doen jouw neus in de was. Levensgevaarlijk in de wasmachine, vaatwasser of andere apparatuur. Ik wens je snel beter worden.

Geef een reactie