Nou was ik met veel dingen laat in mijn leven, en zo kreeg ik in mei van mijn tweeënveertigste voor het eerst de wacht aangezegd met : “Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij.” Altijd gedacht dat ze dat alleen in fotoromannetjes zeiden. Hij was nota bene een journalist. Veel stelde het niet voor; het duurde een week of vier en dan nog hoofdzakelijk via MSN waar het ook begon. Het was dan ook vooral mijn ijdelheid die een deuk opliep. Je wordt gewoon liever niet betrapt op een totaal gebrek aan mensenkennis.

Eerst gaat het over wederzijdse interesses: harige Turken, bukkake, deepthroaten, etc… . Vervolgens worden pics uitgewisseld en sta je met je pik voor de cam te zwaaien. Beiden fan van Jasperina de Jong, en voor je het weet zit je tot het krieken der dagen ziel en zaligheid uit te wisselen. Een week of wat later op de trein naar Breda bel ik om te zeggen dat ik onderweg ben en dan staat die foon niet aan; en dat is dan al een veeg teken.

Maar goed, er volgt een zweterige nacht van ontaarding en tegennatuurlijkheid die zijn weerga niet kent; een zinderende beestsessie in een roes van xtc, marihuana en wodka. Loeiend geil en vol toekomstzin smeden we plannen voor de afwerking van zijn gezinswoning met jacuzzi’s vol harige Turken en een sm-kelder en nemen we het volledige repertoire van Jasperina door. Somewhat slightly dazed bij het ontbijt speel ik mijn CD van Bojoura voor hem. Ik heb mijn koffie nog niet helemaal op als-ie ineens zegt: schiet eens wat op en dan hoor je eigenlijk al beter te weten.

Maar als-ie een week later op MSN vraagt of-ie het hemd van mijn lijf mag scheuren met zijn tanden, zit ik meteen weer op de trein naar Breda; en dan voel ik me toch in de bek gespuugd als hij de dag daarna bovenvermeld cliché op mijn voicemail inspreekt. En ergens in dat MSN-gebeuren is mij ooit ontvallen: “Ja, het is bij mij toch ook ietsje meer dan alleen maar geilheid.” Kom maar op met de rotte tomaten.

En deepthroaten kon-ie ook voor geen meter.

Categorieën: Liefde

9 reacties

dj_Eddy · 7 oktober 2007 op 10:40

Heerlijk, zo’n smerige anti-liefde column! En als ik de naam Bojoura lees, heb je meteen mijn aandacht. Heb het nummer ‘The letter’ van haar in mijn prille jeugd ontelbare keren gedraaid.

Dees · 7 oktober 2007 op 11:11

Whoho, vanlidt, geweldig.

[quote]Het was dan ook vooral mijn ijdelheid die een deuk opliep. Je wordt gewoon liever niet betrapt op een totaal gebrek aan mensenkennis. [/quote]

[quote]En ergens in dat MSN-gebeuren is mij ooit ontvallen: “Ja, het is bij mij toch ook ietsje meer dan alleen maar geilheid.” Kom maar op met de rotte tomaten. [/quote]

[quote]En deepthroaten kon-ie ook voor geen meter.[/quote]

Een column scorned.

😀 :wave:

Prlwytskovsky · 7 oktober 2007 op 11:32

[quote]Kom maar op met de rotte tomaten. En deepthroaten kon-ie ook voor geen meter.[/quote]

Wahaaa … om op deze manier even je gal te spuwen, schitterend.
Een schrijfsel naar mijn hart. :wave:

arta · 7 oktober 2007 op 19:43

[quote]Loeiend geil en vol toekomstzin smeden we plannen voor de afwerking van zijn gezinswoning met jacuzzi’s vol harige Turken en een sm-kelder en nemen we het volledige repertoire van Jasperina door. [/quote]
Ik lag blauw met Jasperina die er achter aan kwam! 😆
Een vaag gevoel van herkenning overviel me tijdens het lezen. Niet zozeer op de details, maar meer over de gevoelens.
Erg mooi neergezet! 🙂

Mosje · 7 oktober 2007 op 19:59

Zo is anti-liefde!
Helemaal goed…

KawaSutra · 8 oktober 2007 op 01:54

Een MSN-date
is uit voor je het weet!

Siebe · 8 oktober 2007 op 08:01

Absoluut anti-liefde. Laat met alles, gelukkig niet met schrijven. Bijzondere verhalen. En het loopt weer als een klokje. Erg goed.

gr
s

WritersBlocq · 8 oktober 2007 op 18:42

Goeie anti-liefde. Dat ‘-ie- vond ik irri lezen.

Op naar de volgende *

*column/lover/column over lover, whatever

pally · 8 oktober 2007 op 21:25

Mooie anti-liefde column!

groet van Pally

Geef een reactie

Avatar plaatshouder