Tot mijn grote spijt moet ik meedelen dat ik stop met columns schrijven. Ik stop…even…met columns dan, hè. Helaas heb ik zeven weken vakantie en deze ben ik genoodzaakt door te moeten brengen in Australië. Ik baal hier behoorlijk van, want het is de zon die mij al om 7.00 uur wakker gaat maken. Verschrikkelijk. Afgelopen jaar was dat ook al het geval, toen was Australië een maand lang op zijn hoede voor ons, mijn vriendin en ik. Geen handschoenen, geen truien, geen sneeuw, geen …..heel veel niet, maar ook heel veel wel!! Maar, geen columns van mijn hand voorlopig. Wel reisverhalen. Op dit moment schrijf ik terwijl ik eigenlijk haast heb, mijn koffers zijn nog niet helemaal ingepakt. En die vakantievoorpret, eindigt ook bij mij/ ons in die heerlijk vakantiestress. Laten we dat vooral…niet…zo houden.

De plekjes die we gaan aandoen (voor de insiders en liefhebbers) zijn; Kuala Lumpur, Sydney, Melbourne en Perth en omstreken….

Dit is nog even een tam opwarmertje ik geef het toe, maar de vonken gaan er van af vliegen in de komende weken Ik hoop alleen niet dat de vonken in het vliegtuig al gaan vliegen, anders wordt dit wel een hele korte reisverslag-serie.

Categorieën: Reisverhalen

7 reacties

wendy77 · 8 december 2005 op 11:50

[quote]Helaas heb ik zeven weken vakantie en deze ben ik genoodzaakt door te moeten brengen in Australië. [/quote]

Heel vervelend ja 😛

Succes en ik zie de verhalen graag tegemoet

Mup · 8 december 2005 op 13:45

[quote]want het is de zon die mij al om 7.00 uur wakker gaat maken. Verschrikkelijk. [/quote]

Ik weet het, het is een doffe ellende 😀

Groet Mup.

WritersBlocq · 8 december 2005 op 14:39

Och arme,

Ik ben zo blij dat het donker is als ik opsta, mijn huis verlaat en weer thuiskom. Het stof dat zich ophoopt zie ik pas in het weekend, als ik op on-Christelijke tijden wakker word. De huiskamer is zoveel gezelliger in het kaarslicht dat ik ’s avonds ontsteek. Binnenkort is mijn Kerststuk, gevuld met lekkers, lichtjes en gekkigheidjes klaar en als ik dan het kaarslicht in de vrolijk getinte kerstballen zie dansen, dan geniet ik volop van mijn creatie. De bloemen en takken blijven weken goed doordat het overdag lekker koel en amper licht is, in tegenstelling tot de zomer, waarin je amper een bos bloemen thuiskrijgt zonder dat ze troosteloos gaan hangen.

Voor mij voorlopig geen door de hitte veroorzaakte slapeloze nachten, geen avondwandelingen waarna ik met dikke voeten van de hitte moe en uitgeput thuiskom, om mij te haasten om bij het laatste gezellige uurtje van een spontaan georganiseerde bbq aan te schuiven en weer veel te laat, met veel teveel glazen gerstenat achter mijn kiezen, mijn hete huis weer binnen te lopen.

Geef mij maar een strenge winter, met het prachtige weer van vandaag en het liefst een dikke ijslaag op de sloten en meren.

Goeie reis en veel plezier!

Kees Schilder · 8 december 2005 op 17:02

Ik leef met je mee vanuit een kloterig zonnig Athene.Doe mij nog maar een ouzo op de rots 😀 😀

Ma3anne · 8 december 2005 op 17:32

Ik heb echt met je te doen. Sterkte! 😀

pepe · 9 december 2005 op 11:32

Heel veel sterkte 😉 Arme jij/jullie!! 😛

Troy · 9 december 2005 op 14:11

Ook namens mij veel plezier in Down Under 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder