Een vervolgverhaal. Eigenlijk heb ik er een gruwelijke hekel aan. Zeker als er meerdere lijntjes doorheen lopen. Maar ik ga mijn stinkende best doen. Sterker nog. Jullie gaan met mij stinkend je best doen.

Maar wat? Waarover? Eerst moeten we samen een leuk of goed onderwerp vinden. Wie het eerst roept wie het eerst maalt. Ik nodig jullie dan ook graag uit om met een onderwerp te komen, zo u wil, thema. Mag ook.

Ik maal er niet om. Als het een goed of erg leuk onderwerp is, loopt het stukje vanzelf. Dan hoef ik alleen maar jullie aanwijzigingen om te zetten in heldere taal. In Mien taal. Er zijn grenzen aan mijn schrijven. Dus ik zeg: roept u maar!


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

Nummer 22 · 13 december 2018 op 16:57

Lagere school tijd
Kamperen in de vorige eeuw
Wokken?
Geheime liefdes
Oh oh ik ben zo……

Suus · 13 december 2018 op 20:55

Ja basisschooltijd, daar dacht ik meteen aan

Arta · 14 december 2018 op 22:01

Jouw korte stukken van een tijd geleden riepen soms om meer, wekten mijn nieuwsgierigheid op.
De basisschooltijd! Tot nog toe unaniem ?

Nummer 22 · 15 december 2018 op 13:59

Meester Scheurkogel… ??

Geef een reactie