Ik wil er het mijne van weten en bel aan bij de praktijk. Voor me staat de doktersassistente, op bordeelsluipers en in minirok. Of de dokter thuis is? Wie van de drie? Doe maar de eerste in het alfabet. Dokter AA? Dokter Aa.

Ja, die diertjes zijn hier onlangs ontdekt. Hoe ik dat weet? Hij drukt me op het hart de informatie geheim te houden. Te gênant. De praktijk heet niet voor niets het Vrolijke Olifantje. Zijn collega’s Be en Ce, zwaargeschapen, doen het beiden met de assistente.

Wat ze niet wisten, de assistente heeft last van beestjes, pantoffelbeestjes, hele speciale. Ze vloeken de hele dag omdat ze voortdurend in de nek geslagen worden door hansworsten. Ze weigeren voortaan dienst.


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 21 december 2018 op 13:45

Eenheidsworsten zijn het niet, wel criminelen die met hun worsten de assistente met haar beestjes mishandelen. Soms in vereniging, soms apart. Het zal je als assistente van de concurrent *Een Grassprietje Kriebelt Meer dan een Boomstam v/h * Boomstammen zijn hier Welkom*. Gelukkig is deze assistente niet besmet, nee zij wordt wekelijks ontsmet door de *Kwakkiezalver Praktijk aan Huis*, met hun slogan * Als het jeukt, bel ons!* Deze assistente heeft alleen last van haaruitval in haar kruis en onder haar neus zelfs na het minimaliseren van haargroei en /of gebruik van een epileer machine of haaruitrekkende pleisters. Bezoekers op vrijdagen horen dan soms * G#dV&R”+MM* ! als een ‘Kwakkiezalver Praktijk aan Huis’ oplosser een wekelijkse inspectie uitvoert. Soms horen ze ook ‘ Mondje open, alles slikken!*

Kijk van die oplossingen wordt een zorgverzekaar vrolijk, scheelt namelijk weer in het onderzoek naar fraudeleuze gevoelige declaraties.

Maar Mien het bovenstaande ter akte! Fijne Beestdagen, excuus Feestdagen!

Geef een reactie