Onderzoeksjournalist Rogier Ruis denkt er het zijne van, alles in opdracht van Sjaak Neusgat, Minister van Volksgezondheid. De minister was degene die de inside informatie kreeg voor wat betreft de gemene pantoffeldiertjes die doktersassistente Doremi Hoekstra zo tarden.

En kom je aan Doremi, dan kom je aan Sjaak. Doremi is namelijk Sjaak’s zus. Wat Doremi Sjaak vertelde had geen pas. Vandaar dat deze in zijn old schoolboys network eens goed rondneusde en uitkwam bij zijn jeugdvriend Rogier Ruis. Die wilde wel op onderzoek uit.

De pantoffelbeestjes hadden zich inmiddels ver terug getrokken. Aangezien Doremi een proper meisje is wisten ze niet een twee drie zich ergens te verstoppen, nestelen bij voorkeur. Toch wilden ze dolgraag bij Doremi blijven. Maar waar?


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

5 reacties

Nummer 22 · 23 december 2018 op 10:25

Wel, wel en wel. Het menselijk lichaam ( lees: de huid) kent vele openingen waar- bepaalde – groepen zich graag willen verschuilen en hun verwoestende strategie met elkaar al krioelend bespreken. De oor en wel specifiek de linker en de rechter zijn de beste schuilplaatsen, tenzij je niet goed bij het hoofd benr.

Mien · 5 januari 2019 op 00:21

Waar ik aan denk?
Of Arta nog de categorie ‘Vervolg Verhalen’ wil toevoegen aan deze column. De andere zes delen hebben ook de categorie ‘Vervolg verhalen’.

    Nummer 22 · 5 januari 2019 op 09:40

    De Familie Endel Darm en met hun maden en schimmeltjes boederij hebben hun activiteiten zien en ruikend bekronen met De Grote Jeuk&Krab Prijs der Nederlanden. Bij de televisie uitreiking door de staatssecretaris van VWS, mevrouw P.Sorias-Sus sprak ze de legendarisch woorden’ Het zal mijn kont roesten en jeuken!, maar van harte gefeliciteerd met uw prijs!

Mien · 5 januari 2019 op 18:48

Waar ik aan denk?
Of Arta nog de categorie ‘Vervolg Verhalen’ wil toevoegen aan deze column. De andere zes delen hebben ook de categorie ‘Vervolg verhalen’.

Mien · 9 januari 2019 op 06:51

Waar ik aan denk?
Of Arta nog de categorie ‘Vervolg Verhalen’ wil toevoegen aan deze column. De andere zes delen hebben ook de categorie ‘Vervolg verhalen’

Geef een reactie

Avatar plaatshouder