Haaien in de soep en vlimmen in de vla. Gevaarlijk dineetje. Binnenkort mogen de Peppies en Kokkies zich allemaal weer uitleven met wilde kerstmenu’s en dito nieuwjaarsgangen. Vegetarisch prefereert dit jaar, aldus Appie Pappie’s meest recente Zonder Handen. Maak het dit jaar nog spannender en kook voor de gein eens geblinddoekt. Succes gegarandeerd.

Ik zie het voor me. En ook nog naakt. Schortje voor en billen bloot. Spannend. En bij de afwas zingen we de complete Top 2000 aan één stuk door. Zet de pantoffels maar badt klaar. Het wordt nachtwerk. Maar zonder gekheid op satéstokjes. Bij de borrel tieren kaas, ananas, stukjes augurk en zilveruitjes welig. Zolang ik maar geen vlimmen heb van haai of haring in mijn vlaflip.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

Nummer 22 · 30 maart 2020 op 13:09

Dokter Vlimmen zaait….. !

Mien · 30 maart 2020 op 14:13

In de winter?

Nummer 22 · 30 maart 2020 op 15:33

Het is lente sinds 22 maart maar herfst en gure tijden, winterse buien en voorbij trekkend grijze luchten naar het oosten waar geen grensbewaking is. Ik heb gezaaid voor het ontluiken straks naar bloeiend planten dat insecten en vlinders moet lokken. Nog even wachten tot we massal naar buiten mogen wanneer de ophokplicht is opgeheven en de stank van de dood voorgoed is verdreven.

van Gellekom · 31 maart 2020 op 10:47

Vla wokken
daar komt nogal wat bij kijken

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder