Ik hoorde gisteren, tijdens een diner, dat er een ‘make-over’ programma bestaat waarin o.a. een vrouw haar sluitspier laat bleken. Een camera zoomt in op haar anus en een populair-medisch specialist smeert een zalfje op haar derde oog…

…waarin een vrouw haar sluitspier laat bleken. Dit lees je goed! Nog eens?

…waarin een vrouw haar sluitspier laat bleken.

Wij zaten dus te eten. Mijn tafelgenoot vertelde en passant bij dat het ook nog een lekker wijf was en haar kut nog net even in beeld kwam. Je moet toch wát om je verhaal op te leuken maar ik zou dan toch willen dat hij zijn verhaal beperkt had tot het ‘kutgedeelte’ en het ‘bleekgedeelte’ achterwege had gelaten. Ik ben nu eenmaal geen analist. En bij zoiets oraals als eten denk ik bij voorbaat liever aan iets anders. Aan eten bijvoorbeeld.

De vrouw in kwestie had dus iets te veel pigment op die bewuste plek waardoor de huid daar iets donkerder kleurde dan de rest van haar lichaam. En daardoor werd zij erg onzeker. Zeg maar, dezelfde identiteitsproblematiek als Michael Jackson maar dan plaatselijk.

Ik vraag mij af wat deze vrouw in het dagelijks leven doet? Het zou nog begrijpelijk zijn wanneer zij de kost verdient met het behagen van heren die graag langs haar achterdeur naar binnen willen. Ik kan me er iets bij voorstellen, hoewel niet van harte, dat zo’n vent dan begint te roepen:
‘GATVERDAMME, vieze vuile gore greppelsnol, wie heeft jouw ondergescheten? Ik kom hier niet om mijn lul in een emmer stront te hangen…’

Of zou deze dame wellicht haar dagelijks gang langs de schappen van de supermarkt op haar handen doen, naakt, onderwijl haar doos vullend met de laatste aanbiedingen waardoor haar sluitspier zwaar en bruin afsteekt tegen haar lelieblanke huidje? Ik bedoel maar, dat zou toch kunnen. En niemand onder de lezers zal zich afvragen óf dit genant is.

Er kunnen dus diverse redenen zijn om je sluitspier te laten bleken. Maar om dat nu op tv te doen? Ach, aan de andere kant, wat maakt het ook uit? Of ik naar een sluitspier kijk die gebleekt gaat worden, een doorsnee Top of the Pops artiest die zijn muil open trekt, acteuters die verder helemaal niets doet dan wat ze altijd doen…

Ik hoop dat de komst van geur-TV nog even op zich laat wachten.


14 reacties

Kees Schilder · 21 december 2004 op 17:39

G E W E L D I G!! 😀 😀 😀

Wright · 21 december 2004 op 18:01

Het sterretje schijnt helder en klaar.
Het leidt de weg naar een gelukkig nieuwjaar![img]http://smile.smilies.nl/368.gif[/img]

Whats next..
Glow in the dark schaamlippen?

Li · 21 december 2004 op 19:30

Ze vinden ook altijd weer een gat in de markt 😛

Winny · 21 december 2004 op 19:50

Heb zojuist in mijn nakie een ingewikkelde koprol voor de spiegel gemaakt en heb er gelijk weer een complex bij. Je wordt bedankt!

Bakema_NL · 21 december 2004 op 19:52

Ik had het bericht ook gehoord ja.
Eindelijk weet ik dus nu waarom die kringspieren van die porno-actrices zo gelijk kleuren met de rest van het lichaam, ik kon me al niet voorstellen dat ze hun aan de buitenkant nog niet gebruinde anus middels de hoogtezon aan het bijkleuren waren.
Nu vraag ik me dan wel weer wat nieuws af trouwens…………hoe gaan negerinnen dit oplossen, want wanneer zij hun dichtstbijzijnde gaatje in de buurt van de anus opentrekken ziet het er wel erg rose uit. Nu zou je dit misschien ook kunnen bijkleuren, maar ik zou afraden het te proberen via bv. flamberen….dat zal gerust bruin of zwart worden, al naargelang de gewenste mate van “gekleurdheid”, maar het is nogal pijnlijk, heel andere koek dan een smeerseltje.

Mosje · 21 december 2004 op 21:15

[quote]Ik ben nu eenmaal geen analist.[/quote]Maar wel een anaalist, zo blijkt nu.
😛

Dees · 21 december 2004 op 21:39

😀 😀 😀

Supercolumn!

Ma3anne · 21 december 2004 op 21:40

Winny, hoe doe je die koprol? 😀

@Redactie: mogen wij zelf een nieuwe Vaste Columnist voordragen deze keer? 😉

sally · 21 december 2004 op 23:00

Ik zie een ster, hij staat nog ver,
maar zachtjes komt ie dichterbij…

Is dat niet een liedje?
Eerlijk gezegt geen idee hoe bleek de mijne is.
wil het ook niet weten.
Jensen had het er van de week over.
leuke column
Liefs
Sally

KingArthur · 22 december 2004 op 09:24

Heerlijke column, maar dat kan in dit kader verkeerd begrepen worden.

Hendriks · 22 december 2004 op 19:14

:laugh:

Mup · 23 december 2004 op 10:06

[quote]Zeg maar, dezelfde identiteitsproblematiek als Michael Jackson maar dan plaatselijk.[/quote]

:laugh:

Groet Mup.

Shitonya · 23 december 2004 op 10:26

😀

Mar · 23 december 2004 op 15:17

T O P P I E

Mar

Geef een reactie

Avatar plaatshouder