“Shit, waarom epileer je nooit je wenkbrauwen?”
En dan vraag ik me serieus af: waarvoor zou ik? Omdat de rest van de kuddedieren, met name de vrouwelijke dieren, dat ook allemaal doen? Omdat ze dat worden opgedrongen door belachelijke media reclame kreten en geile popjes in de Playboy? En omdat Barbie ook zo goed als geen wenkbrauwen heeft? Godalmachtig! Daarvoor zijn het poppen, niet echt. Wij zijn wel van vlees en bloed, dus we horen er niet als een mislukte trekpop uit te zien. We zijn met die wilde haren boven onze ogen geboren, dus moeten we er ook mee leven.

En what’s the big deal? Ik bedoel, ze zijn niet zo lang waardoor je ze kunt gebruiken als vaatdoek en ook niet zo lang als Goudlokje met haar haar van stro. En we worden ook nog niet als Godzilla’s aangezien, dus waarom al die drukte? En zoveel mooier is het trouwens ook niet. Als ik zou moeten kiezen tussen een tapijt van Alladin boven mijn puppy oogjes of een potloodstreep, dan kies ik toch echt het eerste. Minder pijnlijk ook, dat is het voornaamste. En kom nu niet met “wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, want in dit geval is het “wie mooi wil zijn moet creperen”.

Potloodlijn….dat doet me trouwens ergens aan denken. Nee, ik heb het niet over potloodventers. Al die moppen over die schaars geklede testikels hebben we inmiddels wel gehad. Ik zat meer te denken aan ons ( vrouwen ) Walhalla. Want ja, daar schuilt ook een oerwoud waarin zelfs de best opgeleide gids nog in kan verdwalen. Waarom wij zoveel haar overal hebben gehad blijft ook een eeuwig raadsel, maar goed. Het zit er nu eenmaal, dus erover door blijven zaniken is ook geen optie. Alhoewel, erover filosoferen is wat anders natuurlijk.

Je hebt tegenwoordig niet één soort oerwoud, maar je hebt ze in allerlei maten en omtrekken. De ene heeft simpel alles groeien, een soort onkruid welke vrolijk blijft rond slingeren zodat elke neukpaal erin verstrikt raakt en haarballen begint uit te kotsen. De ander heeft enkele milimeters van de zijkanten eraf gesnoeid, maar desondanks moet elke hormoonstaaf nog naar adem happen. De ander heeft de bikinilijn wel uitgesneden tot een kunstwerk en heeft de restjes wat korter ( of niet ), die bruisende eicellen verdienen een medaille. Het voorbeeld voor elke godin.

Dan heb je nog de smaakloze, meningloze en tevens hersenloze figuranten die de show in bed proberen te stelen met hun magere inbreng. Ze weten niet wat ze ermee aan moeten en snoeien maar in het wilde weg waardoor het een puinhoop wordt waarin zelfs Ali G niet eens wil duiken. Daarom graaien ze wild in het rond op zoek naar mogelijke voorbeelden. Vanzelfsprekend dat ze de verkeerde vissengraten tegemoet lopen, want daar stikt het mee tegenwoordig. De media komt hen nog een beetje indoctrinerenm met slechte smaak en voila, ze zijn gehersenspoeld en kunnen geen eigen smaak meer kweken.

“Iedereen heeft het toch zo?”, wie die reden niet gebruikt, liegt of heeft gewoon smaak, maar het eerste komt regelmatiger voor vrees ik. Ze pakken al het gereedschap uit de kast en maaien er als een gek op los. Hersenpan op stand min tien en ploegen maar. De schaar erin. Totdat er nog maar enkele kleine haartjes achterblijven. Je zou denken “die zijn ze vergeten”, maar nee, ze stoppen en laten het restantje onkruid zitten waardoor er een soort van verticale behaarde orenkruiper achterblijft. Het mannelijk volk schikt zich een hoedje en wacht af. Wanneer zal het beest gaan bewegen?

Daarna pakken ze angstig een vliegenmepper en willen het beestje doodslaan, maar dan schreeuwt de smaakloze vrouw: “Waar ben jij mee bezig schat, was je van plan die hele vliegenklapper in mijn lotusbloem te stoppen?”. Misverstanden, misverstanden zeg ik je. Maar ja, welk dom wicht neemt dan ook een “streepje”. Je kut is verdomme geen zebrapad! Vindt je het gek dat iedere lul over je heen loopt. Maak dan ook een gewone weg.
En dan heb je nog de ietwat extremere vorm van tuinieren. Sommige zijn helemaal de kluts kwijt en maaien gewoon alles, tot op de laatste haar weg, zodat haar kruis net zo glad is als een baby billetje, alhoewel het meer weg heeft van een kikker billetje gezien het lubber-gehalte.

En steeds krijgt je lieve tortelduif te horen of hij wel in het bezit is van een pedopas. Naarmate de grap steeds minder amusant wordt, daalt zo ook het humeur van je vriend en die van jou. De eerste omdat hij het gevoel heeft zijn kind ( zo niet, zijn zusje ) hard te neuken, de tweede omdat jij zoveel moeite moet doen steeds weer gras te maaien. En een dag begint het stoppelritueel alweer zijn intrede te maken waaraan je je weer dood ergert. Sinterklaas mag dan wel een schimmel hebben waar hij weinig aan kan doen, maar het is een heel ader verhaal dan wanneer jij schimmel hebt wanneer je erachter bent gekomen dat je meer tijd spendeert aan het onkruid trekken dan aan het schoonspoelen van je vaginale speelterrein.

“Sinterklaasje, kom maar binnen met je paard”. Voortaan wordt dit nummer heel anders: “Sinterklaasje, kom maar niet binnen, want mijn speeltuin is het niet waard”.


13 reacties

Mosje · 11 oktober 2005 op 14:32

En Shit, hoe zit het nou met jouw oerwoud? Ontbost? Moet Greenpeace in actie komen?
😛

archangel · 11 oktober 2005 op 14:56

[quote]Daarna pakken ze angstig een vliegenmepper en willen het beestje doodslaan, maar dan schreeuwt de smaakloze vrouw: “Waar ben jij mee bezig schat, was je van plan die hele vliegenklapper in mijn lotusbloem te stoppen?”. Misverstanden, misverstanden zeg ik je. Maar ja, welk dom wicht neemt dan ook een “streepje”. Je kut is verdomme geen zebrapad! Vindt je het gek dat iedere lul over je heen loopt. Maak dan ook een gewone weg. [/quote]

[quote]En steeds krijgt je lieve tortelduif te horen of hij wel in het bezit is van een pedopas. Naarmate de grap steeds minder amusant wordt, daalt zo ook het humeur van je vriend en die van jou. De eerste omdat hij het gevoel heeft zijn kind ( zo niet, zijn zusje ) hard te neuken, de tweede omdat jij zoveel moeite moet doen steeds weer gras te maaien. En een dag begint het stoppelritueel alweer zijn intrede te maken waaraan je je weer dood ergert. Sinterklaas mag dan wel een schimmel hebben waar hij weinig aan kan doen, maar het is een heel ader verhaal dan wanneer jij schimmel hebt wanneer je erachter bent gekomen dat je meer tijd spendeert aan het onkruid trekken dan aan het schoonspoelen van je vaginale speelterrein.[/quote]

Geniaal!!! 😀 😀 😀 😀

… en verder vind ik ook dat wenkbrauwen ongeëpileerd zoveel mooier zijn dan die dunne sprieterige lijntjes… *ieuw*

Wright · 11 oktober 2005 op 15:35

Shit doet aan selectief bosbeheer, denk ik.
[quote]Waarom wij zoveel haar overal hebben gehad blijft ook een eeuwig raadsel, maar goed.[/quote]Ik had gehoopt dat Archangel een antwoord op de vraag zou hebben.Zelf denk ik dat het bedoeld is om geuren vast te houden, maar misschien zijn er die er andere ideeën op na houden.:-P
Shit, geweldige column!! :laugh:

Eddy Kielema · 11 oktober 2005 op 15:39

[quote]Zelf denk ik dat het bedoeld is om geuren vast te houden, maar misschien zijn er die er andere ideeën op na houden.[/quote]
Heeft het iets met de kou in de oertijd te maken misschien?

archangel · 11 oktober 2005 op 17:13

De harde waarheid, Wright, is dat biologen daar ook niet echt een eénduidige mening over hebben 😛

Ik kan je wel een goed boek aanraden dat hier op ingaat, en op nog veel meer wetenswaardigheden over het lichaam van de vrouw, in evolutionair en cultureel opzicht. Echt een aanrader! Het heet ‘De naakte vrouw’, en het is geschreven door Desmond Morris (ISBN: 9026965745).

Troy · 11 oktober 2005 op 17:44

Ik vind hem van de eerste tot de laatste zin weer helemaal geweldig:kiss:(op je wilde wenkbrauwen):oops:

Troy

Kees Schilder · 11 oktober 2005 op 18:27

Shitonia op haar best.Man o man wat geniet ik hiervan.

Trukie · 11 oktober 2005 op 21:09

Af en toe trok ik wel eens een paar haren uit mijn hoofd, maar eigenlijk is het een verdomd goed stuk.

ietje · 11 oktober 2005 op 22:36

ik ging meteen heel nieuwsgierig naar je pasfoto kijken maar daarop valt het reuze mee met je wenkbrauwen hoor! Plaats je de volgende keer ook wat illustrerende foto’s bij een dergeljke lekkere column?

melady · 12 oktober 2005 op 01:42

[quote]”Sinterklaasje, kom maar binnen met je paard”. [/quote]

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
Want mijn streepje is helemaal recht.

en lekkere spuugcolumn van shit.

Dees · 12 oktober 2005 op 09:16

Een column maken van haarballen. Een smakelijke column zelfs. Struikel over sommige zinnen een beetje, die lijken te haastig, maar al met al een authentieke shit.

Shitonya · 12 oktober 2005 op 10:35

Mosje: Bij mij hoeven er geen zebrapaden aan de pas te komen 😉
Ietje: Welnee, foto’s zijn schadelijk voor columns hier, kost veel te veel onnodige ruimte en een simpel googletje is ook zo gepiept. Staat bordevol met voorbeelden.

Verder denk ik dat “wij” het bekende oerwoud hebben gekregen ter bescherming van ons voortplantingsorgaan en ter preventie dat het infecties/schimmels oploopt of iets dergelijks. Maar ja, als het gaat om seks is het nogal problematisch.

Na het een keer te hebben nagelezen heb ik inderdaad hier en daar wat typfoutjes opgemerkt, maar dat komt waarschijnlijk door de snelheid waarmee ik het geschreven heb. Maar als je het net zo snel leest, dan valt het niet zo op.

Verder enorm bedankt natuurlijk voor alle verwarmende reacties 🙂

klungel · 13 oktober 2005 op 12:11

Ben weer de laatste denk ik.

‘kvinumleuk 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder