Oh Halle, Halle Berry. Waarom zou hij niet in een klein plaatsje midden in Nederland wonen? Degene die een droomvrouw als jij kan beminnen zoals nog nooit iemand je bemind heeft. Wild en passioneel zouden onze liefdesnachten zijn. Als je me de kans geeft zal ik het je bewijzen. Ik zal je chocoladebruine huid strelen. Voor elk plekje van je verrukkelijke slanke lichaam met al zijn hemelse welvingen bedenk ik de heerlijkste verwennerijen. Mijn fantasie zal overuren maken. Al geloof je me niet op mijn woord, kom toch naar me toe. In ieder geval kan je even ontsnappen aan zo’n verplichte Hollywoodster aan je zijde. Je kan jezelf even verlossen van de vierkante mannen in hun vierkante pakken van de security. En aan je agent, de fans en de pers. Ruk je los van de sleur van voorspelbare luxe. Je hoeft alleen maar naar Amsterdam te vliegen, desnoods incognito. Dan haal ik je op in mijn oude Renault. O, Halle, mijn hele lichaam tintelt als ik denk aan het moment dat je instapt. Het lekkerste kontje van de wereld neervleit op de wat verschoten stof van de passagiersstoel van mijn auto. Een rilling gaat door me heen als ik me voorstel dat je dan je zonnebril afzet en ik jouw gitzwarte ogen ontmoet.

Maar je wilt natuurlijk eerst even naar de P.C. Hooftstraat. Ik moet mee de paskamers in waar je je zonder gène helemaal uitkleedt. Je toont me je verleidelijke lichaam in volle glorie. “Do you prefer me like this?” vraag je lachend. Misschien zijn we tijdens het bezoek aan de PeeCee toch ontdekt door de pers. Die ik natuurlijk, met behulp van de brute kracht van de oude V6 die diep grommend alles uit de kast haalt, afschud tijdens een wilde achtervolging die niet onderdoet voor het beste dat Hollywood heeft voortgebracht. Jij bent er helemaal opgewonden van geworden, dit is geen film, dit is echt! Ik kijk in je glanzende ogen en hoef niets te vragen. “Your place” zeg je alleen maar.

“Rip it off” Ik zie ongeduld en verwachting in je ogen. Ik kijk naar het peperdure jurkje van een beroemd modehuis dat je nog geen 2 uur geleden kocht. Een zacht “Do it” als ik nog even aarzel. Het scheuren van de ragfijne stof is nauwelijks hoorbaar als ik met een beweging het jurkje aan flarden scheur. Het valt naast je voeten op de grond. Een fractie van een seconde later ben je weg. Ik hoor hoe je de sleutel van het slot van mijn slaapkamer omdraait. Na een paar minuten sta je weer voor me. Nu ben je Catwoman. Het pakje spant om je heerlijke lijf, je klauwen glanzen vervaarlijk. Vuur schiet uit je ogen. Nu begint het pas echt. Steeds als ik je getemd heb verleid je me weer met een krols ritueel en geef je spinnend van genot je soepele kattenlijf aan mij over. Ik streel je, ik verwen je, ik bemin je. Maar als je voldaan bent dan laait je furie weer op en houd ik je kronkelende lichaam in mijn greep waarbij ik niet kan voorkomen dat je je klauwen tot bloedens toe in mijn rug zet. De hele nacht vechten we, vrijen we, geven we en nemen we.

O, Halle. Natuurlijk zou je weinig tijd hebben. Je zou steeds snel terug moeten naar je Hollywoodbestaan. Naar je peperdure luxe sprookjeshuis, de vriendjes waarvan de hele wereld denkt dat het je echte vriendjes zijn omdat je met ze op de foto’s staat en de pers over jullie schrijft. Maar het kan me niet schelen. Niemand die van ons geheimpje hoeft te weten. Wat wij samen kunnen hebben is niet in geld uit te drukken. Waarom zou het niet kunnen Halle? Denk er op zijn minst eens over na. Ik ben altijd beschikbaar voor jou.


24 reacties

Mosje · 27 september 2004 op 08:07

Tja Maurits, ik denk dat je het voorlopig maar even moet doen met de poes van Winny (zie vorige column). Ook niet gek toch?
😆

archangel · 27 september 2004 op 08:36

😮 😮 😮

Jeumig Maurits. Dit klinkt meer als een wanhoopskreet dan als een dagdroom!

Oh well…

Had je nu Rachel Weisz of Jennifer Connelly ingevuld in plaats van de non-interessante non-actrice Hellie Bewwy, dan had ik nog mee kunnen gaan in je verhaal…

Gelukkig valt over smaak niet te twisten (en dat zal ik dan ook niet doen) 😛

Mup · 27 september 2004 op 08:42

Aarde aan Maurits: de meeste dromen zijn bedrog,

Groet Mup.

Raindog · 27 september 2004 op 09:49

Haha Maurits! Geweldige column!!!

Zo las ik onlangs een interview met Beertje van Beers in Elsevier en ik had zo ongeveer exact de gedachten daarbij als jji bij Halle Berry. Eerder had ik het met Wendy van Dijk maar sinds dat kind er is – en natuurlijk die vast en zeker erg lastige omgangsregeling met die dwaze vader, Ksandur – ben ik van dat idee verlost.

Nee, erg, erg leuk!

viking · 27 september 2004 op 11:12

Maurits… je hebt toch echt iets met strakke pakjes he jong!?
[quote]Het pakje spant om je heerlijke lijf[/quote]
Mag best, mag best maar iets valt me wel op:
Het zomerse weer is voorbij. Ik vermoed dat je daardoor minder op je fiets zit en dus ook je fietskostuum c.q. wielrennercatsuite een tijdje in de kast laat hangen. Gevolg: ballekes hangen weer vrij onder de buik, je haalt makkelijker adem, grijze cellen krijgen weer zuurstof en eindelijk, na een lange zomer wachten, ga je zinnige dingen schrijven!

@ Archangel: je kunt verder zeggen van het meiske wat je wilt maar Maurits heeft gelijk, het is een lekker wijf en het is ‘m niet om een goed gesprek te doen. Zelfs niet over de nobele wielersport. Die jongen wil na een lange zomer op de fiets gewoon eens lekker hard neuken.

😀

archangel · 27 september 2004 op 11:34

@ Viking: over smaak valt niet te twisten toch? 😉 Maar ik ben bereid je deze handreiking te doen: als je zegt ‘lekker lijf’ ipv ‘lekker wijf’ dan zal ik niet meer zeuren.

Maar geef toe dat (het hoofd van) Miss HB geen enkele uitstraling heeft.

Maurits · 27 september 2004 op 12:01

[quote]de non-interessante non-actrice Hellie Bewwy, dan had ik nog mee kunnen gaan in je verhaal…[/quote]

Die aanbiddelijke Halle zit je wel hoog, Archangel. Ik zou haast denken dat je een blauwtje bij haar gelopen hebt. Maar je hoeft niet mee te gaan in mijn verhaal hoor. En Jennifer Conolly is ook niet onaardig.
[quote]Gelukkig valt over smaak niet te twisten (en dat zal ik dan ook niet doen) [/quote]
Doe dat dan ook niet!
[quote]Zo las ik onlangs een interview met Beertje van Beers in Elsevier en ik had zo ongeveer exact de gedachten daarbij als jji bij Halle Berry. [/quote]
Beertje is ook een soort Catwoman. En ze heeftnog gymnasium ook. Dus intellectueel volledig verantwoord.

[quote]Archangel: je kunt verder zeggen van het meiske wat je wilt maar Maurits heeft gelijk, het is een lekker wijf en het is ‘m niet om een goed gesprek te doen. Zelfs niet over de nobele wielersport. Die jongen wil na een lange zomer op de fiets gewoon eens lekker hard neuken.[/quote]
Viking, wij begrijpen elkaar als mannen onder elkaar.
[quote]Maar geef toe dat (het hoofd van) Miss HB geen enkele uitstraling heeft.[/quote]
Je wilt perse twisten over smaak. Schrijf liever eens een column over Jennifer Connolly.

Ma3anne · 27 september 2004 op 12:06

Maurits, ik had nog nooit van deze dame gehoord. Deze foto heb ik gevonden, maar dit kan toch niet waar wezen???? 😮
[img]http://webplaza.pt.lu/icaro/Halle%20Berry.jpg[/img]

pleuro · 27 september 2004 op 12:52

Nee Ma3anne! je scherm resoluties staan niet goed volgens mij

[img]http://www.ezthemes.com/previews/H/Halle_Y.jpg[/img]

Maurits…. dit is de eerste keer dat ik me volledig in een column van jou kan vinden. Die sabbatical is toch ergens goed voor geweest! Halle Berry… zucht… Een geweldige rol destijds in Monsters Ball, waarin ze één van de meest veelbesproken seksscenes speelde ooit in Amerika vertoond!(en ik heb de ongecensureerde versie in mijn bezit!) In haar frêle niemendalletje in het water naast Pierce Brosnan (mijn persoonlijke favoriet) in de James Bond Film “Die another day”

Strak wijf…. strakke column!

archangel · 27 september 2004 op 13:03

[quote]Die aanbiddelijke Halle zit je wel hoog, Archangel. Ik zou haast denken dat je een blauwtje bij haar gelopen hebt. Maar je hoeft niet mee te gaan in mijn verhaal hoor. En Jennifer Conolly is ook niet onaardig.[/quote]

Jennifer Conolly ken ik niet 😛 Jennifer Connelly daarentegen…. laat ik voor zichzelf spreken:

[img]http://www.geocities.com/biomiegje/connelly01.jpg[/img]

Zeg nou zelf… is Hellie hiermee te vergelijken? Nauwelijks….

[quote]Je wilt perse twisten over smaak. Schrijf liever eens een column over Jennifer Connolly.[/quote]

Ja, nu ik mijn reacties zo eens teruglees wil ik inderdáád twisten over smaak! Hoewel ik het vergelijken van een charisma-loze anti-actrice als Halle met een getalenteerde engel als Jennifer eigenlijk ‘beyond’ twisten vind hahaha 😀 En een column over Jennifer… I might do just that!

pleuro · 27 september 2004 op 13:30

Tsja, het is duidelijk dat smaken verschillen archangel 😀 😀 Maar als we het dan toch over echt lekkere vrouwen gaan hebben, dan wil ik ook wel mijn smaak hier tentoonstellen, want Halle Berry is inderdaad een heerlijke vrouw om te zien, maar als we het over echt lekkere vrouwen gaan hebben, dan is dat onbetwist…

[img]http://3littlepig.free.fr/images/twain3.jpg[/img]

Shania Twain! 😛 😛

viking · 27 september 2004 op 13:59

Pleuro, je valt me zwaar tegen. Het kan misschien door die tenenkrullende muzak van haar komen dat ik enigszins bevooroordeeld ben maar van dát wijf gaat ie me dus nog hangen als ik op de kop sta!

@Archangel: alez jij je zin, lekker lijf dan. Maar toch wel een Zorro-gezicht! 😀

archangel · 27 september 2004 op 14:05

Shania Tweeeeen??? Bo-ring!!! 😉 En @ Viking: je neemt me de woorden uit de mond. Zorro-gezicht trouwens? Verklaar je nader…

Trouwens, Pleurtje, bedankt dat je me hebt herinnerd aan die seksscène in Monster’s Ball… toegegeven, het is realistischer neergezet dan de standaard filmseks, maar zeg nou zelf… met Billy Bob Thornton??? Iiieeuwww! 😛 Die herinnering zal ik helaas de rest van mijn leven bij me dragen…

Ohh… en ter completering (ik noemde ten slotte al eerder de naam Rachel Weisz, en ik wil de CX-populatie haar niet onthouden):

[img]http://www.geocities.com/biomiegje/rachel01.jpg[/img]

ignatius · 27 september 2004 op 15:29

Hail Berry!! zucht..

viking · 27 september 2004 op 15:56

Archie, jij weet niet wat Zorro-en is? En bij gevolg een Zorro-gezicht? Denk plastisch man! Ja? Ja? Komt ie al? Jahaaaaoooaaahhhwwuuummmmmm.

Billy Bob hahhaaaaahahahhaaa. De naam alleen al!

Hee, die Rachel, is die nog available? Djeu Arch, jij hebt smaak jong! Kiek, doa luppe mich van in de tesch leag!

archangel · 27 september 2004 op 16:08

Hey Viking! Nee, de term Zorro-en kende ik echt niet… in zeeland – waar ik vandaan kom – bezigen ze zulke exotische termen niet 😉 Maar ik kan me er nu wel al iets bij voorstellen 😀

pleuro · 27 september 2004 op 17:54

En toch… ik had bij Maurits een heel ander type vrouw in gedachten dan de subtropische verassing in melkchocolade…

Het sportieve en frisse uiterlijk van…

[img]http://www.wallpaperz.as.ro/girls/Anna_Kournikova_1802113740PM637.jpg[/img]

Jawel.. Anna Kournikova!!!!!

archangel · 27 september 2004 op 18:00

Mijn (reactie)column over Jennifer C. is verzonden, Mauritzzz 😀

Bakema_NL · 27 september 2004 op 22:33

Oef, Halle Berry is zeker lekker, maar ik ga helemaal mee met Archangel eigenlijk, die noemt ze nog even beter op. Daar aan toevoegen kun je nog Catherine Zeta Jones, Salma Hayek en Monica Belucci.

Nu ben ik zoals jullie misschien weten, of niet maar dan weet je het nu, verzamelaar van comics, waar Catwoman dus ook van origine uit vandaan komt, door Halle vertolkt in een film die het personage absoluut geen eer aandoet, maar wel weer de moeite waard maakt gewoon door haar lekkerheid en als ik me niet vergis ben ik nog geen Catman (wat ze dan ook altijd met een Batman moet weet ik niet) tegengekomen………dus Maurits, grijp je kans, dat kostuum heb je zo gemaakt, heeft niet veel om het lijf en bemin Halle Berry op beestachtige wijze…alleen oppassen voor die zweep, dat vond ze een beetje te leuk geloof ik. 😛

Maurits · 27 september 2004 op 23:43

[quote]Jennifer Conolly ken ik niet [/quote]
Wat!? Ken jij Jennifer Conollly niet, Archangel??
[quote]Jennifer Connelly daarentegen…. laat ik voor zichzelf spreken[/quote]
Niet onaardig meiske, lief koppie. Maar ze mist toch het wilde, ontembare van Halle. Halle is een luipaard, Jennifer een poedeltje.
[quote]ik noemde ten slotte al eerder de naam Rachel Weisz, en ik wil de CX-populatie haar niet onthouden[/quote].
Wat voor haar pleit is dat ze een beetje op Denise Richards lijkt. Maar niet genoeg.
[quote]Een geweldige rol destijds in Monsters Ball, waarin ze één van de meest veelbesproken seksscenes speelde ooit in Amerika vertoond!(en ik heb de ongecensureerde versie in mijn bezit!)[/quote]
Kan ik hem bij je komen ophalen, Pleuro?
[quote]haar frêle niemendalletje in het water [/quote]
Ik word gek!
[quote]Strak wijf…. strakke column![/quote]
Dank je Pleuro 🙂 Zo’n compliment juist van jou moet toch iets betekenen. Dat we het nu in onze smaak voor vrouwen een keer eens kunnen zijn 😉 En ik vind Kournikova best een leuk koppie hebben. Maar ik vind haar een beetje te gespierd. Doe mij maar Halle, ik ben in meer opzichten wel tropisch ingesteld.

pleuro · 28 september 2004 op 00:45

[quote]Kan ik hem bij je komen ophalen, Pleuro?[/quote]

Je mag hem hebben en houden Maurits! Ik ken de film inmiddels al van haver tot gort, dus hij ligt hier alleen maar dood te gaan.

Anna te gespierd?, dan heb jij waarschijnlijk niet voldoende naar het lijf van Halle gekeken, want de biceps en triceps van die dame zijn ook lang niet onderontwikkeld!

Maurits · 28 september 2004 op 01:05

[quote]Anna te gespierd?, dan heb jij waarschijnlijk niet voldoende naar het lijf van Halle gekeken, want de biceps en triceps van die dame zijn ook lang niet onderontwikkeld![/quote]
Beetje spieren kan best mooi zijn voor een vrouw. Maar Anna is gewoon helemaal een beetje te breed. Ze heeft niet echt supervrouwelijke vormen. Toen ze jonger was en meer meisjesachtig (jaartje of 5 geleden) vond ik haar leuker.

Ma3anne · 28 september 2004 op 14:52

Sjongejonge, de praatclub van een stel pubers is er niks bij. Whaaaaahahaha

Raindog · 28 september 2004 op 20:46

Ik moet nog steeds zo ontzettend lachen om alleen die titel al hè. Probeer je Halle Berry eens voor te stellen met zo’n maffe Hollander onder haar raam die dat tot haar roept in het Nederlands of in Engels met een zwaar Nederlands accent. Benieuwd hoe ze dan zou acteren ;-).

Geef een reactie

Avatar plaatshouder