Met twee zieke kinderen op de bank, een hond met verlatingsangst en een man tot Maart in het buitenland, zijn mijn kerstdagen omgevlogen. De kids hebben een Gameboy en ik een Loesje scheurkalender van de kerstman gekregen, en scheuren zal ik. Veel kon er gelukkig niet meer mis gaan deze kerstvakantie, de auto stond al in de garage en de wasmachine is vorige week al vernieuwd.

Mensen zijn in mijn omgeving zijn meelevend en helpen waar ze kunnen. En juist daar wordt ik doodmoe van. In die zin dat we niet zielig zijn en het gewoon goed hebben. We zijn tijdelijk even niet compleet, maar dat is dan ook alles. Toch waardeer ik het wel. De vermoeidheid slaat toe na een telefoontje van iemand die vraagt hoe het met me gaat. Als ze geluk hebben, antwoord ik met;”Goed” Om dan als reactie te krijgen dat het wel lijkt alsof ik mijn betere helft helemaal niet mis. Dus ik ga bij het volgende telefoontje op een andere toer, na de vraag antwoord ik: “Slecht” Om dan als reactie te krijgen dat ik er toch zelf voor gekozen heb. Ik hoor er toch aan gewend te zijn dat hij vaak weg is.

En wat doe je dan? Dan neem je de tip aan van een ColumX schrijfster. Je gaat eens lezen en schrijven en voelt je direct beter.

Telefoon… Iemand nog tips, of zal ik het gewoon maar niet meer proberen uit te leggen?

Mup.


4 reacties

pepe · 2 januari 2004 op 08:59

😉 😉 Elke week twee colums schrijven, zo’n 21 lezen, zeven keer scheuren, dan is het zo maart verzeker ik je!!

Het gaat je goed af dat schrijven, suc6 😀

Leg maar eens uit dat zelfs oncompleet het leven toch altijd doorgaat, dat zullen niet veel mensen begrijpen die dat zelf niet kennen.
Blijven lachen en genieten dat is het beste lijkt mij!

Kees Schilder · 2 januari 2004 op 10:14

Het wordt pas echt bizar wanneer je de postcodeloterij wint en dan Saint Huisman boven je stoep ziet zweven.Dan is er echt iets mis gegaan.
Zonder dollen,goeie column en blijf lachen.

Mup · 2 januari 2004 op 12:23

voor jullie reactie. Motiveert om vrolijk door te gaan Twee per week pepe? Jij bent ook niet veelseisend.
Tja, die loterij, net deze maand agfezegd…

Muo.

deZwarteRidder · 2 januari 2004 op 20:19

korte column, open einde, snelle stijl maar ach wat lees ik nou[quote]Met twee zieke kinderen op de bank, een hond met verlatingsangst [/quote]
kijk dat is een pareltje..en de oplossing voor dat telefoontje..antwoordapparaat . kort boodschap inspreken en genieten van de reakties van de andere kant.
ja kommaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr……
Rich@Rd

Geef een reactie

Avatar plaatshouder