Hee mensen,

Ik heb welliswaar niet de ambitie ooit een columnist te worden maar ik hoor blijkbaar toch tot die zeldzame groep mensen die het niet kunnen nalaten hun bek open te trekken wanneer iets een beetje stinkt of anderszins niet naar believen is. Naar mijn bescheiden mening stinkt zo’n beetje de hele wereld en iedereen die daarop rondloopt. Bush en Saddam mogen wat mij betrreft dan ook rustig doorgaan met soldaatje spelen en daar zoveel mogelijk landen bij betrekken. Nederland doet ook al een beetje mee en de voorspellingen zijn dat veel van onze jongens en meisjes in een jas met zeer lange rits gaan terugkomen. Dat schiet in ieder geval al lekker op wat betreft ‘Nederland is te vol’. Nu de rest van de wereld nog. Je begrijpt, ik ben een positief ingesteld mens. Mijn vriend en partner in crime Godspeed kan dat beamen (Waar gaat het dit jaar overigens naar toe tijdens de vakantie?).
Nu ben ik nog nieuw in deze branche dus ik moet mij nog ff inleven in jullie columns. Tot zover moet ik zeggen ben ik onder de indruk van wat jullie bezighoudt en de manier waarop jullie dit treffend weten te verwoorden. Ik zal mijn beste beentje proberen voor te zetten.

Een prettige dag verder.


4 reacties

Martijn · 17 juli 2003 op 13:40

Laat ik deze ‘column’ NIET politiek steunen, maar ik ben wél bereid manschappen en materiaal te sturen zodat we al marcherend ons beste beentje voor kunnen zetten.
[img]http://www.smilies.nl/rough/tank.gif[/img]
Links, rechts, links, rechts en links…

Groet Martijn 😀

Ps.
Damn, wat een mooie site!!!

Godspeed · 17 juli 2003 op 15:38

Welkom Viking,

Ben benieuwd naar je literaire uitspattingen.

Greetz,

Godspeed
:pint:

Godspeed · 18 juli 2003 op 08:34

[quote](Waar gaat het dit jaar overigens naar toe tijdens de vakantie?).[/quote]

1 week naar Hintergarten daarna nog een week Rund um Hausen.

In september nog een week naar Playa del Home

Als je zin hebt kun je altijd langs komen, de Warsteiner staat koud.

Godspeed
:pint:

MBB · 21 juli 2003 op 16:17

Welkom, Viking. Het is goed om een Co-Niet-columnist op deze site te verwelkomen 🙂
Wat betreft je de volheid van Nederland, eeen paar buitenlanders uitzetten zet inderdaad geen zodenaaan de dijk, er moeten minstens een paar millioen Nederlanders uit om ruimte te maken:-P

Geef een reactie

Avatar plaatshouder