Hey Liefste Lief,

Wanneer heb ik voor het laatst gezegd ‘ik hou van jou?’ Was dat vandaag, gisteren of nog langer geleden. Wanneer hebben we zo onbedaarlijk gelachen dat het buikpijn opleverde? Samen op vakantie en een sangria hebben gezopen voor ons tentje op de camping. Ik de renault 4 aan moest duwen vanuit de modder en languit daar in belandde? Verre reizen hebben gemaakt en ons hotel een echte hotelrat had? We samen 8 keer zijn verhuisd. Samen de kinderen hebben verschoond, gegeten en duizendmaal bij hun huiswerk hebben ondersteund. Weet je nog de ouderavonden en ik zaterdag langs de lijn als trainer van een pupillen elftal? Samen afscheid genomen van onze dierbaren, maar ook gingen dansen op bruiloften en partijen? Op zaterdagochten naat de markt. Onze eerste kus? Weet je nog….

Nu lig je daar mijn liefste, mijn Lief! en neem ik je overal mee in mijn herinneringen.  Ik heb je lief!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

7 reacties

van Gellekom · 30 september 2017 op 14:04

Mooi maar ook verwarrend vanwege de zin”nu lig je daar”

Karen.2.0 · 30 september 2017 op 15:15

Ik vind m prachtig! Gaat er toch om dat diegene er niet meer is?

    Nummer 22 · 30 september 2017 op 16:58

    Karen, je begrijpt deze column. Mannen moeilijker?

pally · 30 september 2017 op 17:07

Mooi, eenvoudig. Dat raakt mij.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder