Vorige week stond de tv bij grote uitzondering op Holland’s Next Top Model.
Twee meisjes mochten naar Parijs, dat was de vorige aflevering al beslist. Maar toen ze in Parijs waren, zei de ontwerper, dat hij een van de meisjes niet in zijn show wilde en zij mocht dus aan de kant zitten. Heel dat pokkeneind naar Parijs gevlogen voor niks. Ja, om te kijken naar een modeshow met de meest idiote kleren waarmee je alleen op een catwalk een beetje fatsoenlijk mee naar voren kunt komen. Hele potten make-up op je gezicht, je mag zowat niet in en uitademen, anders zou er zomaar een laagje lippenpoeder af kunnen vallen. En allemaal niet lachen, want stel je voor dat je de mensen zou afleiden van de kleding. Nounou, beter een lach dan die kleren.

De andere meisjes mochten een fotoshoot doen op de trampoline. Modellen waren toch volwassen ofzo? Ik dacht dat ze altijd beweerden dat ze door al dat professionele werk volwassen werden. Maar dit was gewoon ordinair trampolinespringen. Bij de amerikaanse versie gingen ze al verkleed als barbiepop. En leuk dat ze het vonden!

En maar beweren dat ze niet dom zijn. Nee natuurlijk niet, dat was ook erg goed te merken bij de vorige serie hoor! De een kon geen engels, de ander was een zuipschuit… Maak je moeder dat maar wijs.
Al zie je de presentatrice, dan is het toch wel duidelijk dat ze niet allemaal echt snugger zijn. Als er iemand niet kan improviseren is zij het wel. Ik geef wel toe dat ze dingen goed uit haar hoofd kan leren. En maar meesnikken met de kandidaten die weggestuurd worden. Oooooh ik vind het zooooooo zielig voor je. Maar je verlaat het huis nu linea recta! Get the hell out of here, je bent niet mooi en goed genoeg. Die andere kandidaten zijn ook erg goed in meejanken met de weggestuurde kandidaatjes. Ik had het noooooooooooit verwacht, dat jij het nou net was!
Onbegrijpelijk als je bedenkt dat ze ten eerste een concurrent minder hebben en ten tweede weer zo’n roddeltante het huis uit is gegooid.

Mijn vader vindt dat je ze gewoon keihard in hun gezicht moet uitlachen. Ben ik het heel stiekem best wel mee eens.

Categorieën: Media

8 reacties

Mup · 9 april 2007 op 17:20

Lang leve BVN, die selecteert dit soort programma’s niet.

Maar trampolinespringen in eeen barbie-outfit, daar mag je mij ook voor wakker maken hoor 😀

Groet Mup.

KawaSutra · 9 april 2007 op 18:31

[quote]Ben ik het heel stiekem best wel mee eens. [/quote]
Ik ook!

arta · 9 april 2007 op 20:04

Ben zoooooo blij dat ik noooooooit tv kijk!
Hoef ik zelfs geen glimp van dit soort programma’s op te vangen! 😀
Eén puntje: Zelf ben ik ook een ooooooooo-fan, maar beperk dat tot msn. In een column vind ik het persoonlijk wat minder!
Leuke column!

Isabeau · 9 april 2007 op 20:27

Haha zij praten zo, ik niet 😛 Het was puur bedoeld om hen na te doen, ik was vergeten de uitspraken te citeren.

Mup · 10 april 2007 op 04:12

Maakt het meteen een sterker verhaal, die aanhalingstekens om de dames na te doen, zonde dat je het vergeten bent, goed dat je het even laat weten,

Groet Mup.

Shitonya · 10 april 2007 op 10:56

Ik spuw ook wel eens gal, maar niet op zo’n simpele manier meer. Probeer het met humor of iets te schrijven, want dit op zich is geen zonnesteek waard +)

Ronaldjecas · 11 april 2007 op 13:26

Waardeloos programma, meer humor in de column zou niet erg wezen 😥

Chantal · 11 april 2007 op 13:44

Je kijkt er bij uitzondering naar, maar je weet zelfs dingen uit het vorige seizoen en van de Amerikaanse versie.. bijzonder knap 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder