Deze plaats, deze website, het betekent voor ons allemaal iets anders. Het zou een plaats kunnen zijn om jezelf te verbergen, om te ontsnappen van de wereld. Het zou een plaats kunnen zijn waar je vrienden maakt, of misschien wel een plaats waar je de controle kan verliezen. Het is een stukje tijd, onze plaats.. We dragen hier ons steentje bij zo veel of zo weinig als wij dat zelf willen. Hoe dan ook, we doen dit als vreemden, vrienden, vijanden en als mens zijnde. Het is vrij moeilijk om een dag op internet, niet naar deze website te gaan. We zullen komen en we zullen gaan. We hebben hier vriendschappen opgebouwd, verstevigd of verloren. Je kan denken dit is een website zoals elke andere, maar dit is wel een website waar je zelf je stukje aan meegeeft. Het is meer een community, maar het is wel de onze.

2007 Krys

Categorieën: Maatschappij

10 reacties

Yannick · 22 januari 2007 op 17:23

Beetje kort voor een inleiding, middelstuk, slot.

DriekOplopers · 22 januari 2007 op 19:11

Wat wil je hier nou mee zeggen? Dat wel allemaal een account moeten aanmaken? Dat Hyves gewoon een gegeven is? Op het net je diepere gedachten willen uitdrukken? Dat is dan mislukt.

Nee, een column is dit niet, ook niet als je er heel welwillend naar kijkt…

Volgende keer beter.

Driek

pally · 22 januari 2007 op 22:54

Als dit alles is wat over hyves te zeggen is, zou ik nooit lid willen zijn. Hier kan ik echt niks mee.
Pally

Shitonya · 23 januari 2007 op 01:37

“kijkt de redactie met tranen in de ogen aan..”
Jullie laten werkelijk alles doorgaan :eh:

SIMBA · 23 januari 2007 op 08:28

:eh:

Ik heb die Hyves site eens opgezocht, en naar aanleiding daarvan snap ik deze “column” ook wel. Het is vrij oppervlakkig en puberaal daar.

arta · 23 januari 2007 op 14:26

Te kort, te weinigzeggend.
Op naar de volgende!
Succes!

DreamOn · 23 januari 2007 op 20:56

Ik dacht eerst dat je het over ColumnX had! Ik dacht: ‘zo, die voelt zich snel thuis!’
Maar het heeft geloof ik iets met een geslachtsziekte te maken, de site waar jij het over hebt? Daar doet me de naam aan denken in ieder geval. En ik heb geen zin om te kijken.
Ik vind dit een column van niks. :eh:

Ma3anne · 24 januari 2007 op 09:25

Misschien had je dit stukje beter als blog op je Hyves-site kunnen plaatsen? Hier kennen veel mensen Hyves niet, zoals je ziet en reageren daarom (?) nogal bot.

Overigens, de reacties vind ik wel erg kort door de bocht. Hyves is gewoon een site die weblogs, fora, groepen en persoonlijke sites combineert.

Ik ben op verzoek van enkele familieleden lid geworden van een groep. Niets puberaals. De leden variëren in leeftijd van 45 tot 86. Er zijn serieuze discussies en er wordt gelachen, er zijn vreindschappen ontstaan en er wordt info uitgewisseld.

Gewoon, zoals hier op CX, bij Msn-groepen of waar dan ook.
Maar zoals zo vaak: “Wat de boer niet kent dat vreet ie niet.”

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder