Ik haat je. Ik haat je, omdat je zomaar opeens, uit het niets besloten had bezit te nemen van mijn oma. Ik haat je, omdat je komt als een donderslag bij heldere hemel. Ik haat je, omdat je komt, onverwacht, als een sluipmoordenaar. Ik haat je, omdat je om je heen slaat als een losgeslagen projectiel. Alles om je heen verwoestend. Net zolang, totdat alle kracht is weggenomen. Alles energie wegslurpend om je ondertussen een weg te beuken door het mens waar je deel van bent geworden. Beetje bij beetje knijp je iemand helemaal leeg. Alles gaat op jouw manier, jij bepaald hoe snel of langzaam je je slag gaat slaan. Zonder pardon ga je
door tot het einde.

Je hebt de strijd gewonnen zoals je zoveel strijden al hebt gewonnen.
Onrechtvaardigheid komt in jouw vocabulaire niet voor. Jij bent
egoïstisch alleen maar denkend aan wat jij wil.

Mij achterlatend met heel veel vragen. Ik zal ze nooit
beantwoord krijgen. Zeer binnenkort ga ik definitief
afscheid nemen van twee mensen die mij heel,
heel dierbaar zijn. Het spreekwoord zegt:
“ Tijd heelt alle Wonden “ voor de eerste
keer ben ik daar niet zo zeker meer van.

Categorieën: Maatschappij

6 reacties

Fem · 23 mei 2010 op 08:20

Ik ken jouw vijand en wens je heel veel sterkte met dit moeilijke afscheid…

Avalanche · 23 mei 2010 op 15:46

Tijd heelt wel degelijk alle wonden, maar de littekens draag je voor altijd met je mee. Ik wens je veel sterkte!

Mooi geschreven, vanuit een originele invalshoek.

axelle · 23 mei 2010 op 21:43

Dit is een mooie fuck you, bestaan er niet veel van. 🙂

Breative · 25 mei 2010 op 21:30

Bedankt voor je reactie.

Ja het is me er een die vijand.

Groetjes Breative

Breative · 25 mei 2010 op 21:30

Dank je wel Avalanche.

Breative

Breative · 25 mei 2010 op 21:31

Een fuck jou tegen deze ziekte, ja zo kun je het ook bekijken.

Bedankt voor je reactie.

Breative

Geef een reactie

Avatar plaatshouder