Wordt het een Riaad?
Of een Bonita?
Een Aleks, misschien? Een week geleden hadden we het er nog over.
Nu weet ik het ondertussen wel. Het wordt geen Riaad, geen Bonita en hélemaal geen Aleks.

Fantastische papa zou hij zijn. Leerkrachten zouden een beroering krijgen als onze kids vertelden wat het beroep van papa was. “O, hij werkt voor de maffia.”

En mama zou denken aan de periode waarin ze verliefd geworden was op papa’s fantastische ogen.
Hoe ze samen het bushokje terroriseerden,
kusten tot ze zeker wisten dat iedereen het gezien had.

Categorieën: Maatschappij

13 reacties

Mosje · 21 september 2006 op 12:24

Ik geloof niet dat ik iets van dit stukje begrijp.

arta · 21 september 2006 op 12:35

ik mis ook de clou!:-)

champagne · 21 september 2006 op 12:56

Ik dacht al dat het aan mij lag… 😛

Lisa_ · 21 september 2006 op 13:21

Ik denk dat ik wel begrijp waar het stukje over gaat, ook al heb ik liever dat ik het niet begrijp.. Deze column (ook al zou ik het eerder een uitlaatklep noemen in dit geval) is kort, maar krachtig. Al helemaal voor de schrijver.
Sterkte (als ik het goed heb begrepen).
-x-

BrokenHalo · 21 september 2006 op 14:47

@Lisa
Zou je ons ook in willen lichten? Ik snap er namelijk ook helemaal niks van 😕

KingArthur · 21 september 2006 op 17:21

?

Jv · 21 september 2006 op 17:37

Sorry! Ik begrijp er niet veel van. Ik ben benieuwd wat hiermee bedoeld word. In ieder geval vind ik het indrukwekkend.

Siebe · 21 september 2006 op 18:06

Lijkt me geheel duidelijk verhaal.

De geheimste der liefdesverklaringen! Van een ik in het nu naar een toekomstig ons inclusief kleine. En het is duidelijk een verboden liefde. Het is een hedendaags Romeo en Julia waarin de balkonscene op het dak van een bushokje speelt. En het is een gevaar dat niet bestaat omdat ze het niet ziet. Niet dat ze het niet weet hoor, maar in die ‘fantastische ogen’ ziet ze het gewoon niet. Oog in oog met maar verblind door de spiegels van de ziel. Reddeloos verloren zonder dat nog te weten. En waarom zou ze dat ook eigenlijk willen? Door de lucht lopen is immers het mooiste dat er is. Het mooiste dat er is tot….

(Misschien een signaal voor de redactie om de rubriek ‘luduvudu’ ook maar vast aan te maken? Ach gossie…. wacht daar ook nog maar gewoon even mee. Want door de lucht lopen is nu eenmaal het mooiste dat er is… ;-))

[b]EDIT:[/b] Lees nu Lisa’s onderstaande reactie en denk: ‘Shit hey, dat kan ook nog!’ Maar dan nog kan mijn idee óók nog gewoon waar zijn. Het prikkelt de fantasie in jeder falle…

Lisa_ · 21 september 2006 op 18:08

Nou, zoals ik ernaar kijk, zou ik denken dat dit stukje over een miskraam gaat 🙁 .
Van een baby van 2 weken.
Als ik ernaast zou zitten, zou ik me helemaal dood schamen, maar goed dat risico neem ik.

KawaSutra · 22 september 2006 op 00:43

Ik denk het ook…..

Ann · 22 september 2006 op 18:26

Volgens mij was het ook al zoiets!

Dees · 22 september 2006 op 18:28

Óf een relatie die abrupt geëindigd is?

Hoe dan ook, ik houd wel van je manier van schrijven…

WritersBlocq · 23 september 2006 op 00:13

Het is net alsof de 2e, 4 en de 6e alinea ontbreken. Intrigerend wel, maar tegelijkertijd ook irritant 😎

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder