Een van de methoden die door vrouwen al eeuwenlang gebruikt wordt om een man aan je te binden, zal binnenkort behoren tot het verleden voor velen. In ieder geval als het kind wel van een andere vader blijkt te zijn. Dit door de komst van de nieuwe Humatrix vaderschapstest, die het DNA bepaald voor 99,9 %, zo zeggen zij. Menig vrouw, hoe schaamteloos, haalt het in haar hoofd om zwanger te raken of te doen alsof, om zo een man te strikken. Om een bekend voorbeeld te noemen, hoewel niet bewezen; Mike Tyson en Robin Givens. Ze was zwanger en toen weer niet, toen weer wel, en toen weer niet…..Mike Tyson trouwde de draak, hoe hoffelijk! Nee, “I had a miscarridge, sorry Mike!” Genoeg mannen trappen er niet in en verwijzen zo’n dame naar het land der fabelen, met of zonder kip. Maar degene die nog van oudsher meegekregen gedachtegoed genieten, besluiten hun verantwoording te nemen en te huwen met de duivel. Een huwelijk gebaseerd op bedrog. Dit soort vrouw heeft als de zwarte weduwe onder de spinnen, haar prooi te pakken. Slechts de doodsteek blijft achterwege, en als je echt pech hebt, krijg je die er ook nog bij. In de vorm van een gruwelijke scheiding waarbij al haar normen en waarden verdwenen zijn. Voor hoever zij die al bezat. Was zij het niet die verkondigde “noooooiiiittt”de kinderen van de vader weg te halen of geen intentie ziet de man financieel te ruineren? Gevolg: mannen zijn door deze “she-devils” op hun hoede. Gewaarschuwd en geneigd bij de eerste date haar een soort test te laten ondergaan. Bestaande uit een enkele avond of een proefperiode waaruit hij zou kunnen merken waar ze op uit is. Zijn portefeuille, bezittingen of alleen zijn zaad. De mannen die deze ervaring hebben zien vrouwen niet meer als de vervangers van hun moeders maar als inhalige fee(ake) ksen. Hij ziet slechts nog horens en puntig gehoekte tanden wanneer zij haar mond leent aan haar glas om van het heldere (bloed)rode vocht te drinken. Waarom trouwen? En dan in ieder geval onder huwelijkse voorwaarden ja. De goede vrouwen zijn de dupe van deze slechteriken. Ik verwelkom daarom dit nieuwe medisch wondertje.
Humatrix is zo goed als verzekerd van een financieel succces als je het mij vraagt! En terecht!

Categorieën: Actualiteiten

3 reacties

Mup · 10 februari 2005 op 14:27

[quote]Humatrix is zo goed als verzekerd van een financieel succces als je het mij vraagt! En terecht![/quote]

Eng hoor. Als je het daarvan moet hebben. Het lijkt wel of niemand meer van zijn gevoel uit durft te gaan. De door jou als terecht beschreven fee(ake)ksen treffen niet alleen hun zaadschieter, maar ook zichzelf, en het allerergst, ook hun kind(eren) Toch zie ik het voordeel van dit soort middelen niet,

Groet Mup.

melady · 11 februari 2005 op 00:08

Je ziet geen twee streepjes.
Ik zie wel 3 columns in korte tijd.
Oké.

Maar je hebt geen profiel…waarom niet?

[quote]Humatrix is zo goed als verzekerd van een financieel succces als je het mij vraagt! En terecht![/quote]

Een profiel is zo goed als verzekerd: 99,9 % van een columnX succces als je het mij vraagt! En terecht?

Melady 🙂

Dees · 11 februari 2005 op 08:07

Deze column beschrijft het alsof dit dagelijkse praktijken zijn van al de ‘slechte’ vrouwen die rondlopen. De goeden lijden onder de slechten? Mannen strikken?

Mwa. Mij een beetje te ‘Officer and a Gentleman’ achtig.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder