In het begin zijn we allemaal op ons best. We doen er alles aan om zo goed mogelijk uit de kast te komen. Zoals naar de wc gaan, dat doen 1e daters niet. Vooral vrouwen hebben daar een handje van… Ik kijk naar jou tijdens onze eerste date. Ik zie niet iemand die ook op de wc zit. Te plassen of te poepen. Die in zijn neus pulkt of tijdens het staan in de file de ooghoeken schoonmaakt. Je snuit ook nooit je neus in de openlucht omdat de zeewind nou eenmaal zorgt voor veters uit je ruiker. Je laat nooit scheten en geeft ook nooit de daarop volgende stinkende luchtpakketjes vanuit je gebalde vuist,als verassing voor mij, waaruit een tovenaar normaliter een duif tovert. Ik denk niet aan de vegen in je shorts die ik zal zien als ik voor het eerst je was doe. Mijn vegen zal je niet zien, want IK doe de was. Ik zal doen alsof ik nooit poepen moet, en tijdens een kramp gewoon even gaan verzitten en hopen dat de luchtbel die zich in mijn gangen bevind, op zal houden en niet meer terugkomt. En als ik dan echt moet, en we zijn bij jou thuis, dan probeer ik heel snel te zijn en vooral zonder geluid. Want het meisje die voor je zit poept niet, en laat nooit scheetjes. Ik stop voor het plassen snel toiletpapier in de wc zodat het heel stilletjes en sereen overkomt. Als ik toch per ongeluk de wind laat vieren, gebruik ik de luchtverfrisser, maar wel zodat jij het niet hoort.
Het weekend was gezellig, maar ik ben wel 2 kilo zwaarder. Van de etentjes die mijn lichaam niet hebben kunnen verlaten. Ik kom terug in mijn eigen huis waar ik gelijk mijn broek van mijn reet trek, een keiharde smak op de toiletbril maak. Een keiharde wind laat waar mijn vullingen van los komen te zitten en ik leg 10 kilo last terug in de natuur. Zal hij me bellen?


13 reacties

Li · 5 februari 2005 op 17:20

Vraag ik me toch af waar het koosnaampje ‘scheetje’ vandaan komt.:-?

[quote]en ik leg 10 kilo last terug in de natuur.[/quote]

Gaat dat zo snel? Dan ga ik nu meteen een date versieren 😛

Leuke column Nadia

Li

Mup · 5 februari 2005 op 21:42

[quote]Zoals naar de wc gaan, dat doen 1e daters niet. Vooral vrouwen hebben daar een handje van…[/quote]

Dan heb ik dat altijd verkeerd gedaan, ik liep van de stress wel 20 keer, en om het boek dat er wel eens lag uit te lezen 😉

Groet Mup.

sally · 5 februari 2005 op 23:06

In den beginne…

Ik dacht even dat we een stukje Genesis te lezen kregen.
Het tegenovergestelde was waar
Errug leuk geschreven.

Kan ik toch ook weer een voordeeltje zien van lang bij elkaar zijn.Scheten,boeren,poepen en stinken…het mag allemaal.Heerlijk toch!

😀

Ma3anne · 6 februari 2005 op 00:22

O jee, daarom zijn die dates van mij niks geworden! 😮

melady · 6 februari 2005 op 01:11

Kan niet de connectie 2 kilo zwaarder en die tien kilo last rijmen.

Een column met teveel poep en pies.
Smaakloos.

Zoals de wind waait, waait mijn column

Melady

Dees · 6 februari 2005 op 01:17

Sodeju, wat maak jij het jezelf moeilijk! Misschien moet je er toch iets meer schijt aan hebben 😉

Louise · 6 februari 2005 op 08:36

Wel eens iemand zien éten? Is ook weinig sexy’s aan. Zou ik ook afschaffen die eerste paar keren, kom je ook niet zo in de knoei met dat wc-bezoek 😉
En daarbij; nu zítten jullie alleen nog maar, geloof me, straks worden er hele andere kunstjes van je verwacht 😀

Mosje · 6 februari 2005 op 13:19

Zo erg is het allemaal niet Nadia. Wist je dat een bescheiden scheetje zeer erotiserend kan werken? Wel een kwestie van goed oefenen hoor, dus eet eens een goed bord erwtensoep, trek je terug op je kamer, en laat de windjes op een gecontroleerde manier ontsnappen. Het is de combinatie van geoefende kringspier en de juiste string die voor het gewenste effect zorgt.
Veel plezier! (en zet je slaapkamerraam open)
😛

Kees Schilder · 6 februari 2005 op 16:20

Vind het een geestige column. Erg leuk geschreven al moet ik erbij zeggen dat ik me nooit ergens door heb laten weerhouden om wat dan ook te doen of te laten.Weet iemand meteen hoe het zit en kan dan in een vroeg stadium iets beslissen.

Winny · 6 februari 2005 op 21:27

Leuk gedurfd en af en toe best herkenbaar, maar is er ook nog tijd voor belangrijker dingen? Ik hoop het wel. Poepen en piesen hoort er nu eenmaal bij…, en is ondergeschikt aan wat dan ook.

Raindog · 6 februari 2005 op 22:39

Eindelijk het gedicht ‘A deux’ van Hans Andreus begrepen. [i]Er waait vannacht een blinde hete wilde wind.[/i]

Hele leuke column. Dankjewel.

KingArthur · 7 februari 2005 op 17:29

Per saldo ben je dan toch nog afgevallen in dat weekend dus het is ook nog eens goed voor de lijn.

Mar · 9 februari 2005 op 09:01

Welkom!!!!

Leuk!

Mar

Geef een reactie

Avatar plaatshouder