Tokyo Quranatine Blues

Chotto Muzukashii!

Opgesloten zonder overtreding. Alleen een klop op deur als maaltijd aankondiging. In de lange gang met vele gesloten deuren staan links en rechts nog 4 andere maaltijdwagentjes. De brenger onbekend. 3 x per dag, soms met wat extra’s als de bestelling wordt geplaatst per telefoon. De airco op de laagste stand, de ramen kunnen niet open, Op 16 hoog het uitzicht weggenomen door betonnen woonblokken van 15 etages. Niets is er te zien achter de ramen.

In de kamer de sportschoenen, ongesorteerde paren als mengelmoes van verdriet. Skateboards in hun draagtassen op een stapel in de hoek. De televisie uitgeschakeld, het beeld is zwart. Instructies in de Japanse en Engelse taal op geplastificeerd papier en verticaal geplaatst in een staande houder. Het airco systeem op de laagste stand, het licht van twee staande lampen naast het bed. Het bed niet opgemaakt.
De wit betegelde badkamer met zitbad en inloop stortdouche staat een toilet zonder papier. De watertemperatuur van koud naar lauw en warm, de keuze kan worden gemaakt uit het keuze menu op 1 van de armleuningen in de Engelse taal.

Aan de binnenkant van de deur 2 kimono’s.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder