De laatste tijd verbaas ik me steeds meer over de dingen die onze Jan Peter en zijn kabinet uitvreet, en de dingen die hier in nederland zoal als normaal beschouwd worden. waar zijn we tegenwoordig mee bezig. we hebben hier in nederland geen nieuws meer. iedereen schijnt zich bezig te houden met de borsten van georgina (zijn ze echt of niet…) En als je hond s’nachts piept in zijn slaap dan kan je er altijd nog mee naar een hondenpsycholoog gaan.

wil het helemaal niet lukken in het leven, dan kan je altijd nog met een paar geesteszieken en een geile transsexueel in een hutje gaan zitten en het kuren noemen. Wat ik allemaal bij patty’s fort heb gezien moet de werkeloosheid in nederland wel kunnen opheffen. je bent werkeloos, zit in een midlife crises en je weet echt niet meer wat je met je leven aan moet, geen probleem. je laat iemand gewoon net zo lang hyperventileren totdat hij er bijna dood bij neervalt, en je noemt het rebirth. op deze manier heb je iets nieuws en het verdient bakken met geld, om over de lachterapeut nog maar te zwijgen. we weten alles al, onderzoekers verdoen hun tijd en ontdekken dat snurken genetisch bepaald is. wat moeten wij nu met deze informatie.

de nieuwste rage van tegenwoordig is het bedreigen van “belangrijke personen”. neem nu Wilders, deze wordt nu al weken bewaakt. en wel vind ik dat er voor de agenten die deze zware taak op zich nemen een loonsverhoging in moet zitten. ik kan het me niet voorstellen hoe het in verdesnaam zou moeten zijn om de hele dag tegen het kapsel van wilders aan te moeten kijken.

en dan zijn we nu aanbeland bij de CAO acties van de WSW. onder het motto “wij zijn niet gek” probeerde deze mensen voor hun CAO te vechten. geen probleem natuurlijk, en ik geloofde ook heilig dat ze niet gek zijn. totdat een van de actievoerders dat ook even voor de camera kwam vertellen. ik denk dat ze in hun haast de zin vergeten waren af te maken en dat er eigenlijk “wij zijn niet gek, wij zijn vliegtuigen” moest staan.

maar gelukkig hebben wij een redder van ons land, JAN PETER. bijvoorbeeld de oorlog tussen de nerderland en de islam (als ik het zo mag noemen) en de extremistische moslims. de oplossing van onze geliefde minister-president was nou, we moeten wel veel met ze praten. voorlopig schud een imam nog niet eens de hand met een vrouw. dus zal het met dat praten ook wel erg opschieten.

en om nog maar even terug te komen op wilders. deze staat nu in de peilingen op 28 zetels. we stemmen dus met z’n alle op een grote bos haar zonder ideeen. en als deze man daadwerkelijk 28 zetels krijgt, zal hij er zelf een in beslag nemen en zijn haarlokken proberen te klonen en tot leven te laten komen???

nee waar is de tijd van de echte leiders. ik noem Clinton en Kok, deze hebben in ieder geval hun mannelijkheid getoond. clinton dmv een sigaar en kok gewoon ouderwets met de handjes. tegenwoordig hebben we bush, die nog niet eens weet dat er nog meer mensen zijn behalve hijzelf. en over balkellende wil ik liever niks kwijt.


6 reacties

Wright · 26 november 2004 op 08:45

[quote]de nieuwste rage van tegenwoordig is het bedreigen van “belangrijke personen”. neem nu Wilders, deze wordt nu al weken bewaakt.[/quote]

Heeft hij eindelijk een legitieme reden zijn éénmansfractie, ‘groep Wilders te noemen, gezien de bodyguards die hem voortdurend omringen.

(En het geheim van zijn haar..?)
White power blonderingspoeder!!

Bedreigd worden levert blijkbaar stemmen op.
De LPF voelt de hete adem van concurent Wilders in de nek
Zou dat een reden kunnen zijn dat voorzitter Moleveld van de LPF zichzelf en Mat Herben, namens een moslimgroepering een dreigbrief stuurde?.
Want het begint erop te lijken dat je niet meer mee telt als je niet bedreigd wordt.
😉

archangel · 26 november 2004 op 10:41

Hmmm…. ik weet dat ik een (mierenneuker)² ben, maar is het nou écht zo moeilijk om hoofdletters te gebruiken, en om een beetje te letten op zinsbouw? Dat leest stukken prettiger.

Ik weet ook wel dat het op een forum als CX (en op internet in zijn algemeenheid) niet zó nauw wordt genomen met correct taalgebruik, en dat hoeft ook helemaal niet. Maar kom op zeg, aan zinnen als de volgende moet toch wel een beetje geschaafd kunnen worden?

[quote]maar gelukkig hebben wij een redder van ons land, JAN PETER. bijvoorbeeld de oorlog tussen de nerderland en de islam (als ik het zo mag noemen) en de extremistische moslims. de oplossing van onze geliefde minister-president was nou, we moeten wel veel met ze praten. voorlopig schud een imam nog niet eens de hand met een vrouw. dus zal het met dat praten ook wel erg opschieten.[/quote]

En met je eindconclusie kan ik ook niet zo veel:

[quote]tegenwoordig hebben we bush, die nog niet eens weet dat er nog meer mensen zijn behalve hijzelf. en over balkellende wil ik liever niks kwijt.[/quote] 😕

Het is heel tof dat je je geroepen voelt om te schrijven, en blijf dat ook vooral doen! Maar onthou dat er meer bij komt kijken, dan alleen in een moment van bezieling je gedachten op het virtuele papier knallen en vervolgens zonder er nog eens naar te kijken op ‘plaats!’ klikken.

viking · 26 november 2004 op 11:43

Het is niet duidelijk waar je met deze column heen wil. Had je iets over JP willen schrijven of over Wilders? Of toch over Bush of meester de huichelarij Kok? Misschien kun je elke alinea apart uitwerken tot een column!?

Je suggereert in beginsel dat je ons gaat vertellen wat JP wel niet allemaal uitvreet. Dat weet ik nu nog steeds niet…

Wright · 26 november 2004 op 13:10

Ik vrees dat JP dat zelf ook niet weet, Viking.

Het lijkt of hij vooral druk doende is met kris kras het land door te reizen, om een troostend oor en een warme schouder te bieden aan alle getroffenen.
Mij springen de tranen vaak in de pantykousjes als ik deze deerniswekkende pogingen zie.
Ik bedoel, als de hoop van deze man moet komen..

😕

Bakema_NL · 26 november 2004 op 16:56

Met sommige onderdeeltjes kon ik wel meegaan. Alleen komt het een beetje vreemd over wanneer je het over een gebrek aan nieuws hebt en dat daardoor de borsten van Georgina Nederland bezighoudt en aan de andere kant Wilders zijn haar in het belachelijke trekt…………je houdt je zelf dus ook nogal bezig met nutteloze zaken die er niet toe doen.
En met Kok een echte leider noemen raakte je me helemaal kwijt.

GVDD · 27 november 2004 op 10:50

[quote]en dat daardoor de borsten van Georgina Nederland bezighoudt [/quote]

Hallo het zijn ook niet zomaar borsten he..!!
—————————————
Strepto Kok een echte leider??
dan haak ik af

Clinton? een aardig schrijver van de Lewinsky goot, onee dat was Dan Brown, maar een leader?? hahaha

Geef een reactie

Avatar plaatshouder