Alle inspiratie die ik had na de plaatsing van de 1e column pats (poef) verdwenen:-? . Ik had er helemaal zin in, ik was zelfs misschien wel een klein beetje trots op mezelf. Dat gaf ook een lekker gevoel. De reacties waren dat hij te lang was en dat was helemaal waar, maar er werd niet gezegd dat hij slecht was. Ik bedoel elke loden pijp ontvang ik nog als een veer in me gat, alleen maar om het feit dat ik liever een veer d’r in steek dan een loden pijp.

Dus ging met frisse moed naar mijn 2e column, maar vertelde ik dat je een mening ergens over vormt, terwijl je soms niet eens weet wat het eigenlijk inhoud. Sindsdien ben ik daar dus ook heel alert op. Dus de column over die irritante Rowan Atkins zat er dus ook niet meer in.

Ik zou wat over mezelf kunnen vertellen, wat ik mee maak. Maar ik heb zo’n saai leven daar is een droogstoppel niks bij. Ik sport, werk in de horeca, woon nog thuis, vriendjes bij de vleet alleen geen vaste, genoeg vrienden (vooral uit de horeca). Op zich genoeg te doen maar kan d’r niks leuks over vertellen.

Dat op m’n werk mijn leermeester achter de bar de ‘zogenaamde’ kelder in loopt is erg grappig, sterker nog ze konden mij bijna wegdragen van het lachen:laugh: , maar das voor jullie niet grappig. Dat mijn vriendin en ik in de sportschool op zo’n spreid en sluit apparaat zitten en dat daar tegenover een neger zit die niet weet waar die moet kijken, was ook erg leuk én behoorlijk gênant. Maar daar zitten jullie ook niet op te wachten. Dat mijn broertje en ik beugelbekkie zitten te kijken en dat daar een jongen met Italiaans accent sharon, “een gheil leuk meisje” noemt was ook erg grappig :laugh: maar ben bang dat jullie daar ook geen boodschap aan hebben. Afijn iets grappigs kan ik niet vertellen, ja of je had erbij moeten zijn….


6 reacties

viking · 13 januari 2004 op 08:48

[quote]Ik bedoel elke loden pijp ontvang ik nog als een veer in me gat, alleen maar om het feit dat ik liever een veer d’r in steek dan een loden pijp.[/quote]

Nou Kareltje, het gegeven dat je erg graag iets in je gat steekt of laat steken lijkt mij al een waanzinnig uitgangspunt om columns te schrijven.

[quote]Dat mijn vriendin en ik in de sportschool op zo’n spreid en sluit apparaat zitten en dat daar tegenover een neger zit die niet weet waar die moet kijken, was ook erg leuk én behoorlijk gênant.[/quote]

Ik begin een idee te krijgen waar dít heen zou kunnen gaan, wellicht iets te heftig voor CX, onze moderator is een keiharde als het om vuilbekkerij gaat, maar je bent zeker minder saai dan je zelf wilt toegeven. Wellicht een suggestie aan onze moderators om speciaal voor Kareltje een adultversie van CX te bouwen…

CXXX 😀

pepe · 13 januari 2004 op 09:12

[quote]Maar ik heb zo’n saai leven daar is een droogstoppel niks bij. Ik sport, werk in de horeca, woon nog thuis[/quote]

En dat noem jij saai? Oke dat thuiswonen zal best saai zijn, maar de rest zal wel meevallen!!

Wanneer ben je van plan je koffers te pakken? 😉

Blijf maar lekker schrijven zo af en toe, want zelfs over niets kan jij genoeg schrijven. 😛

Mosje · 13 januari 2004 op 09:17

Een columnist moet overal over kunnen schrijven, ook over “niets”. Ik heb zelf ook eens een poging gedaan, en dat is aardig gelukt: Het ging helemaal nergens over.
Jouw poging is ook geslaagd moet ik zeggen 😉
En als je weer eens over “iets” wilt schrijven: elk van de door jou aangeroerde onderwerpen is een column waard: een maffe leermeester, beugelbekkies, een Italiaan met accent, de sportschool.
Volgens mij heb jij zelf een bron van inspiratie aangeboord.

Mup · 13 januari 2004 op 13:09

Zeg altijd maar: ‘Als het niks is, dan is het pas wat’ Ik zag de humor wel! Ook in de reacties:-) Waar haal je kinderen die ook graag schrijven, moet je even aan je ouders vragen, alhoewel, dan ben ik zelf de pc nog meer kwijt,

Groet Mup.

kareltje · 15 januari 2004 op 10:23

[quote]Ik heb zelf ook eens een poging gedaan, en dat is aardig gelukt: Het ging helemaal nergens over.[/quote]

nou heb ik een poging gedaan, om die column op te zoeken maar das niet gelukt. En ben toch wel een beetje benieuwd. Kan je de titel misschien noemen?

*kareltje*

kareltje · 15 januari 2004 op 10:44

[quote]Ik begin een idee te krijgen waar dít heen zou kunnen gaan, wellicht iets te heftig voor CX, onze moderator is een keiharde als het om vuilbekkerij gaat, maar je bent zeker minder saai dan je zelf wilt toegeven. Wellicht een suggestie aan onze moderators om speciaal voor Kareltje een adultversie van CX te bouwen…[/quote]

Hahah laat die adult versie maar zitten hoor, wat ik zei was heel onschuldig, we zaten er omstebeurt op.
de wens is de vader van de gedachte???

*kareltje* 😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder