Doet een miniroofdier waarvoor het is geschapen: de tanden zetten in schattige vogeltjes, is het weer niet goed. Of je nu van ze houdt, ze arrogant vindt of achterbaks, ze tonen in elk geval karakter. Brussel meent echter dat poezen en katers zich aan een avondklok moeten houden, want ze slepen te veel prooi mee naar huis. Dat instinctieve gedrag is slecht voor de natuur. Welke poezenmeppers laten zich voor dit kattenkarretje spannen? Wellicht dociele hondenliefhebbers die graag met hun neus in het kruis van de baas wroeten en daar de ultieme beloning voor krijgen: alle katten vogelvrij verklaard!

Bron: https://www.robertbeernink.nl/


Robert

Robert Beernink auteur van verhalen, #BinnenDoorDenkers en lichtgedichten. Zijn motto: elk verhaal is waar, elke waarheid slechts geloof.

1 reactie

Nummer 22 · 15 december 2019 op 08:37

Katten en poezen. Brussel heeft een geheime nota dat over de poezen en katten gaat die geheime relaties hebben. Laatst nog sleepte een europarlementarier uit GB (k) een collega uit Spanje (p)mee naar zijn pied de terre om samen te miauwen, krolse geluiden te slaken en ‘ we had a nice penetratrion time mrs chairman, but I do not know this pussy!’.. Mr. Boris.. please …

Geef een reactie

Avatar plaatshouder