Ik zie hem zo voor me. Met een melkwit gezicht, olijke ogen, rode blosjes op de wangen en een guitig kuiltje in zijn kin. Gekleed in een roodwitzwart geblokte blouse. De mouwen opgestroopt. Spijkerbroek aan, van PME natuurlijk, want wie kent tegenwoordig nog Levis. Levis? Verkeer geschreven misschien? Moet het niet Le Vis zijn? Non.

Ik zie haar zo voor me. Met een melkwit gezicht, ondeugende ogen, rode blosjes op de wangen, guitig kuiltje in haar kin. Gekleed in een roodwitzwart geblokte blouse. Mouwen opgestroopt. Spijkerbroek aan. Nee, geen rok. Omgeven door spannende cowboys, bruin, zongestraald, strak en lenig dansend. Madonna zwoel en hevig heupwiegend.

En ik, ik houd mijn lasso vast en wacht met ontwaken, uit mijn natte droom.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

0 reacties

Geef een antwoord