Het is donderdagmorgen en ik ga naar Christine le Duc. Niks geen flauwekul op donkere koopavonden. Een winkel is een winkel en ik vertrouw volledig op mijn libido en rijke fantasie.
Kom op zeg. Een flesje Spa Blauw en 5 rondjes straat later, stap ik de zesde keer met veel bravoure binnen. Ik hoor mezelf luid en duidelijk môgge roepen, en duw de deur krachtig in het slot. Kan mij het belletje schelen.

“Toch maar binnen gekomen?” Een strak in het latex gehesen dame, brengt mijn zorgvuldig opgebouwde moed terug tot ver beneden de nullijn en ik heb even totaal geen tekst.
“Kijk maar rustig rond,” gaat het schatje verder. “Ik hoor wel als je wat te vragen hebt.” Ze knipoogt en buigt zich vervolgens weer over haar boek.

Daar sta ik dan. Mijn bravoure ligt ergens bij de deur, mijn zelfvertrouwen achter de toonbank en mijn libido en rijke fantasie zijn nergens te bekennen.
Aangezien ik nog een appeltje te schillen heb met lady latex, besluit ik het probleem op haar bordje te gooien.
“Zeg,” begin ik, terwijl ik vliegensvlug overschakel naar lekker nonchalant. “Wat kun je me adviseren?” Ik knipoog en kijk zo schalks als ik maar kan. Heb je niet van terug hè, juffie Duck? Mij een beetje onderuit schoffelen, flinke meid hoor.

De dreun komt hard terug en ik ben te laat om hem te ontwijken.
“Wat vind je lekkerrr?” Haar ogen doorboren die van mij en ik zie een geamuseerd lachje. Terrrrut!
“Oraal, anaal, vaginaal…?” Toe maar, Haute Condome weet van geen ophouden.
“Of digitaal?” Probeer ik in een laffe poging m’n gezicht te redden.
“Nou?!” (Latex loeder weer).
“Anaal niet,” zeg ik, en het loeder voorziet meteen een omzetdaling van 80%.

Het zweet breekt me uit en in paniek gris ik twee gekleurde speledingetjes van de plank en zet ze verschrikkelijk vastberaden op de toonbank. De beste verdediging is nog altijd de aanval.
“Wat is het verschil tussen deze twee?”
“Dat is Tarzan en dat is Jane.”
“Das handig inderdaad, dat ze verschillende namen hebben, als ik ze moet roepen, maar…”
“Jane kan onder water en is duurder.”
“Dat is alles?” Ik heb er ineens genoeg van en ik wil naar huis. Ik zet de jungle terug en pak iets wat niet op een kapstok lijkt.

“Deze maar doen dan?” Het vrolijk vruchtje showt de zelfstandigheid van mijn keuze, vertelt royaal dat de batterijen gratis zijn en dat ie meteen gebruiksklaar is. Handig, ik kan niet wáchten tot ik in de auto zit. Ik betaal de hoofdprijs en het lukt me nog net om beheerst en met opgeheven hoofd het pand te verlaten. Ik negeer het honende belletje.

Op de hoek verruil ik het discrete, totaal niet-opvallende zwarte tasje voor een Hema exemplaar, en tot de auto blijf ik in opperste staat van paraatheid.
Klaar om in te grijpen, mocht het zelfstandige ding spontaan besluiten een vibrerende sessie te beginnen.

Categorieën: Diversen

13 reacties

Hans · 17 juni 2004 op 12:10

Jammer dat je bij een latax loeder terecht kwam.
In Rotterdam hebben twee meiden die dit ook was overkomen bedacht dat dat het drempel verschil tussen man en vrouw is. Om toch aan de behoefte tegemoet te komen hebben zij de winkel My Sin geopend. Een winkel vol sexspeeltjes maar zeer op de vrouw gericht. Vrouw vriendelijke opvang en een speciaal deel waar gewone kleding hangt en speeltjes staan en bovendien alleen vrouwen mogen komen, My Sin omdat vrouwen kennelijk ook Goddank zondige dingen doen en wij mannen niet alleen.
De column: Leest lekker weg en is heel herkenbaar als iemand ongevraagd binnen komt in het deel van je geest, en wel dat deel dat privé is. dat deel dat je graag deelt met iedereen in je droom maar niet in het echt.
Pluim. Eén van de leukste die ik recent heb gelezen. 😆

Ma3anne · 17 juni 2004 op 13:19

Gewoon vaker gaan. Het went vanzelf! 😉
Hartstikke leuke column! 😀

Kees Schilder · 17 juni 2004 op 13:20

Geweldig!Om in te lijsten!

Bakema_NL · 17 juni 2004 op 14:51

Hahahah, echt lollig. Eigenlijk onbegrijpelijk dat mensen niet zo’n winkel in durven te stappen………..en ook dat er klantwerende types werken.
Mijn vrouw had trouwens bijna in zo’n shop gewerkt, hahah.

Mosje · 17 juni 2004 op 21:50

Gave column Louise. Zag het helemaal voor me, en dat betekent: goed geschreven!!

Die in dat latex gehesen dame moet Pleuro geweest zijn. (Die schreef daar eens over als ik me goed herinner)

[quote]Handig, ik kan niet wáchten tot ik in de auto zit.[/quote]Wilde je dat ding in de auto testen???

pepe · 17 juni 2004 op 21:57

Heerlijk genoten, zie het helemaal voor me…

Herinneringen komen hier weer boven, ooit nam ik een vriendin mee naar binnen daar, die vond het ook allemaal maar vreemd en doodeng.
Maar het is niet eng het is keigaaf, zo merkte ze later.

Louise · 18 juni 2004 op 01:29

Hartstikke leuk om er over te schrijven, maar al met al was het een behoorlijk gênante vertoning 😳 Echt waar.

Ik weet niet of ik het over heb kunnen brengen in dit korte stukje, maar ik hád een praatjes voordat ik er naar toe ging en wás me een partij stoer! Dat wil je niet weten. Ik had zelfs al bedacht, met mijn grote mond dat als de verkoopster zou vragen: zal ik het inpakken? Dat ik dan lekker losjes zou zeggen: “Ach joh, weet je wat, ik breng hem hier wel in.”
Ja ja, zo ongeveer, maar dan helemaal anders.

Als een klein meisje ging ik naar huis.
😛

pleuro · 18 juni 2004 op 11:54

[quote]Die in dat latex gehesen dame moet Pleuro geweest zijn. (Die schreef daar eens over als ik me goed herinner)[/quote]

Heb het betreffende shirt al maanden niet meer gedragen.. dit weekend maar weer eens uit de poederdoos halen! 😀 😀

Kan me levendig voorstellen hoe je die winkel ingestapt bent. Ik kom zelf regelmatig bij Christine le Duc, en zie daar vaak mensen schichtig om zich heen kijken wanneer ze bij het vakje met SM speledingetjes staan te kijken. Ook het benaderen van de verkoop medewerk(st)er is wel lachwekkend. Alle speeltjes zijn natuurlijk voor een jarige vriend/vriendin. Of ze hebben massaal een vrijgezellen fuif, waar ze natuurlijk iets leuks voor willen kopen 😀

Ik ken in dat opzicht totaal geen gene, en ga met opgeheven hoofd en borst vooruit de zaak binnen en laat me ook uitgebreid voorlichten over butt-plugs, handboeien, latex artikelen en andere gekkigheid! Juist de openheid en het negeren van de taboe die blijkbaar toch nog ergens rondom deze winkels hangt, maken het contact met de mensen die er werken een stuk ontspannender!

sally · 18 juni 2004 op 21:17

Heerlijk om te lezen
Lachen…
Vooral dat je er ook nog bij verteld dat je het echt zo beleefd hebt.
Ik kan me er alles bij voorstellen.
Schitterend beschreven…
Sally

Louise · 18 juni 2004 op 21:38

We kunnen natuurlijk ook een keer met zijn allen gaan en er dan gewoon een boek over schrijven.:-P

Stof (niet te verwarren met latex) genoeg. Ik heb namelijk het meest bizarre geschrapt omdat mijn stukje anders te lang werd.

En om mezelf niet helemaal als een lullig lowietje neer te zetten, natuurlijk. 😉

Irma · 19 juni 2004 op 14:10

Goeie column over een ’taboe-beladen’ onderwerp!:-P

Met z’n allen gaan zou inderdaad een paar mooie column kunnen opleveren.
Ik zie het voor me; lady Latex zou voorgoed de deuren sluiten zodra wij onze hielen gelicht hebben en een winkeltje in new age artikelen gaan beginnen… 😀

Dees · 21 juni 2004 op 10:12

[quote]Klaar om in te grijpen, mocht het zelfstandige ding spontaan besluiten een vibrerende sessie te beginnen.[/quote]

😀

Leuke column en ik weet dat het een irritante opmerking is maar vooruit (“herkenbaar”). Al ben ik nog nooit binnengestapt, ik zou zo de ik-persoon uit deze column kunnen zijn… 😉

viking · 23 juni 2004 op 09:24

[quote]”Ach joh, weet je wat, ik breng hem hier wel in.”[/quote]

Je column vond ik al een topper. Deze ene zin maakt het af!
Hahahahhaaaa

Ik verheug me steeds meer op CX meeting + 10 pils (minimaal) p.p. minimaal. Ik hoop dat Godspeed ons niet tussen de Beegdendse inteelt neerzet. Dat kon meteen wel eens zijn einde als kroegbaas inluiden.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder