Ik heb last van cactussenbillen. Dat is weer even wat anders dan last hebben van kikkerbillen. Ik verkies edoch de eerste last. Liever prikken dan springen. Liever in het zand dan in of op het water. Fonetisch heb ik al helemaal voorkeur voor kikkerbillen. Op kikkerbillen kun je verkikkerd zijn. Bij cactussenbillen is dat een heel ander verhaal. Want wie heeft er nu graag kak tussen zijn billen? Ik bedoel maar. Dan prikt het niet alleen maar jeukt het ook nog eens stevig. Je kont krabben? Laat maar zitten die kak. De stekels van je cactusbillen prikken de vingers lek. Dan wordt het pas echt een vieze boel. Jeukende vieze bruine vingers onder het bloed. Niet in je mond steken!

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

2 reacties

Nummer 22 · 15 mei 2020 op 17:20

cactussenbillen? amai, het geeft mijn hersenactiviteit energie. Van…… cac tussen billen De duitse: cactuss en billen naar de japanse midden versie cactus sen billen. Het zou als het ware beter geweest zijn om kak tussen billen als een kakafonische geluidsexplosie de openbare ruimte kado te doen. Gevolg kunnen zijn:
Direct 3 meter afstand van u
U wordt ‘ vies’ aan- en bekeken
U reageert als eerste met ” Tsja daar hebt de mens soms last van”
U kakt ongewild uw ondergoed en indien u een broek draagt dan alles naar de kleur bruin dat ruft alsof er een nest dooie ratten in uw broek genesteld waren.
U rent snel weg en laat een DNA spoor in de kleur bruin achter vanaf treinstel 1 naar treinstel 16
U wordt in een droog staande gierput geworpen wat natuurlijk door et programma Boer Zoekt Neukertje uitgebreid gefilmd wordt:

En….. ” Nee Yvon er was geen kak tussen ons” Nou Geert, dat ruik ik, bij jou wel? I schijt er nu de bagger van want ik blijf alleen met mijn berg te wassen masturbatie bevlekte ondergoed en dat sind 2003, enfin.

G.van Stipdonk · 15 mei 2020 op 21:24

’t Is gewoon blikhers.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder