Mandje. Mandje van riet. Mandje van riet om eieren in op te bergen. Mandje van riet om chocolade eieren en geverfde eieren in op te bergen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen zijn in op te bergen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens buikpijn te krijgen.

Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het verkrijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het verkrijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic, zodat het dienst kan doen om na het spuwen het braaksel op te vangen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het krijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic, zodat het dienst kan doen om na het spuwen het braaksel op te vangen en uit te storten in het toilet.


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

Mien · 17 februari 2016 op 11:43

Ik hoop oprecht dat we pasen nog halen. Met een goede gebruiksaanwijzing. 🙂

troubadour · 25 februari 2016 op 16:53

Mandje van riet.. Ik doe niet aan de uitdaging, niet dat ik kritiek heb trouwens. Ik hoef niet uitgedaagd te worden, ben al agressief genoeg van mezelf. Mandje van riet in de oorlog, een meisje vervoert een Mauser met 60 patronen tussen de aardappels. Voor de ondergrondse, voor het verzet.
Ze passeert de Duitse controlepost en moet toestaan dat een geile Duitse soldaat haar borsten streelt voordat ze verder mag. Haar vriend, die bij de ondergrondse is aangesloten wil terug met datzelfde pistool om die mof zijn kop eraf te knallen wanneer hij het hoort. Ze weet hem te bedwingen; ‘ Ze zijn voor jou’, fluistert ze en leidt zijn hand. Ze weet hem te weerhouden van zijn roekeloze daad. Een mandje van riet.

pally · 1 maart 2016 op 12:39

Grappige ; ‘ik- ga- op- reis- en- neem- mee- column, Mien.
Ik zag een aantal mensen op een rijtje staan die elke keer dezelfde zin begonnen en er iets aan toevoegden. Leuk!

    Mien · 1 maart 2016 op 12:52

    Dankjewel Pally. Heb dit stukje onlangs voorgedragen bij PoëzieClub Eindhoven. Verrassend hoe dat werkte. Op de lachspieren. Niet op de stoelgang gelukkig.

Geef een antwoord