Ik zit op een stoel achter mijn bureau. Sommige mensen zullen denken: Een stoel en een bureau, die jongen is vast aan het werk. Dat is nou precies wat ik niet aan het doen ben. Ik ben iets anders aan het doen. Ik ben namelijk aan het bedenken hoe ik mijn verplichtingen het best uit kan stellen, zonder dat er deadlines in gevaar komen. Ik zit op een stoel achter mijn bureau. Sommige mensen zullen zich afvragen: Zit die jongen daar nou nog steeds? Ja, ik heb mijn verplichtingen succesvol uitgesteld en nu heb ik niets te doen en uit verveling formuleer ik een levensdoel. Nadat ik mijn levensdoel heb geformuleerd, zou ik eventueel kunnen gaan bedenken hoe ik dit levensdoel kan realiseren. Maar dat is totaal in strijd met mijn levensdoel.

Ik zit op een stoel achter mijn bureau. Sommige mensen zullen zich afvragen: Heeft de jongen geen hobby’s ofzo? Die heb ik wel, maar deze ook echt uitoefenen zou helemaal in strijd zijn met mijn levensdoel. Eigenlijk zijn er heel veel dingen in strijd met mijn levensdoel, maar het mooie aan mijn levensdoel is dat ik hem mag uitstellen tot ik een ons weeg.

Ik zit op een stoel achter mijn bureau. Sommige mensen zullen zeggen: Wat een stuk tuig. Dat kan best zijn, maar ik ben wel een stuk tuig met een levensdoel. Het leven met mijn levensdoel is totaal niet makkelijk. Mijn levensdoel is namelijk in strijd met de mensheid, terwijl bijna ieder mens mijn levensdoel zou willen navolgen. Zelfs de mensen die niet toegeven dat ze dit willen, hebben er op zijn minst een diep verlangen naar.

Ik zit op een stoel achter mijn bureau. Sommigen mensen zullen iets zeggen, denken of afvragen. Maar het is soms heel belangrijk dat je niet denkt aan sommige mensen en je verplichtingen uitstelt. Anders zou je nooit een levensdoel kunnen formuleren dat luidt: Weglopen voor verplichtingen.

Categorieën: Algemeen

11 reacties

arta · 6 oktober 2009 op 12:22

Ik zit op mijn stoel achter mijn PC. Sommige mensen zullen zich afvragen of ik hier een zinnige reactie onder ga zetten. Dat kan best wel zo zijn, maar het gaat mooi niet gebeuren.

Dees · 6 oktober 2009 op 12:28

Lijkt me zo vervelend verplichtend, zo’n star levensdoel te hebben.

LouisP · 6 oktober 2009 op 13:24

H. best wel grappig stukje, vind ik
A. 😀

L.

Hannes · 6 oktober 2009 op 13:31

ja, maar het komt er natuurlijk op neer dat een levensdoel ook een verplichting is. Wat je daar dan verder mee moet, weet ik ook niet.

SIMBA · 6 oktober 2009 op 14:16

Weet je…verplichtingen kun je maar het beste zo snel mogelijk afwerken dan blijft er lekker veel tijd over om te leven (met of zonder doel, dat mag iedereen zelf weten)

axelle · 6 oktober 2009 op 15:19

AHAHAHAHAHA. 😀

Damn, wij hebben dezelfde soort humor.

Alleen vind ik deze wél iets hebben. 😉

axelle · 6 oktober 2009 op 15:21

O, jij bent er zo ééntje.

Hannes · 6 oktober 2009 op 15:42

Wat voor eentje.

Dees · 6 oktober 2009 op 19:33

Ik denk dat je zo eentje was 😉

axelle · 6 oktober 2009 op 20:23

ZO eentje waarvan er maar een beperkt aantal rondlopen. Bijvoorbeeld. (Leve de uniciteit!)

pally · 6 oktober 2009 op 21:29

Verveeld stukje dat mij verveelt

Geef een antwoord