“Liefde en sex is verschillend, onthoud dat.”

Jemig weer zo’n troela, ik wacht tot het huwelijk. Ik wou er bijna op ketse; ik moet van mijn geloof eerlijk zijn en jij zal nooit trouwen behalve met tarzan. (voor de mannen in vibo met pareltjes)
Ik vind het heel knap dat mensen wachten tot de ware en dat gezeik maar ik denk have fun. Het is normaal om je geslachts drift niet te ondrukken ookm al is het beter om het wel te doen in speciale gevallen. Hoor ik daar lewinski. Maar volgens bijbelse woorden is het in je hoofd halen even erg als het doen wat je hebt al onreine gedachten een even grote zonde. Kun je er net zo goed van genieten. Van god mag je toch ook genieten van de schepping.
En trouwens wie is er nu vies. De grootste viezerik die hier rond zweeft is god nog wel. Wij zijn allemaal gods kinderen en met wie doet god het….. met zijn eigen dochter en niet een keer. Nee twee keer.

( voor de bijbelse orde 1X met maria vrouwe van jozef van arimathea en 1X met Maria van magdela ook al word deze nog ontkent.)

Maar goed. Liefde is iets puurs en moois, sex is genot. Het is leuk als je het probeert te combineren met liefde. Maar wat doe je als je klaar bent. Je rolt er van af of je doet het nog een keer. Echt romantisch hoor.

Maar oké ik was dan ook wel die persoon de de reactie gaf.

Eey made hoe was het met robin.
Chocolade ijs was waarschijnlijk lekkerder geweest.

Categorieën: Liefde

18 reacties

WritersBlocq · 7 juni 2005 op 11:02

Ik heb 5 regels gelezen, toen was ik het spuugzat. Schrijven is meer dan letters neerknallen.

Louise · 7 juni 2005 op 11:21

Wat wil je nou precies?

champagne · 7 juni 2005 op 11:22

Je gedachten lijken sneller te gaan dan je schrijven, want je valt van het één in het ander.

Veel schrijffouten, geen hoofdletters bij namen en geen leestekens, je lijkt haast te hebben?

Wat mij betreft een dikke onvoldoende.

made-by-god-TM · 7 juni 2005 op 11:31

mischien moet je een christelijke achtergrond hebben om dit te begrijpen en op zondag naar de kerk gaan

Louise · 7 juni 2005 op 11:33

Dat van de bijbel begrijp ik nog wel, maar juist jouw aanvullingen zijn zo wazig…

Raindog · 7 juni 2005 op 11:38

Mijn makke is dat ik graag dingen wil begrijpen. Naarmate ik ouder word – lees: al naar gelang ik daar vaker mee vastloop – realiseer ik me bij herhaling dat ik dat eigenlijk helemaal niet eens zou moeten willen proberen.

Voor wat betreft deze column het volgende. Ik denk dat als jij op een manier zou proberen te schrijven die door de meeste lezers als algemeen geaccepteerd beschouwd zou kunnen worden, dat het dan onmogelijk zozeer kan fascineren als het nu doet. Daarom, chapeau. Maar houd er rekening mee dat er zoiets als een uiterste houdbaarheidstermijn aan deze manier van schrijven zal bestaan en vergeet tenslotte het allerbelangrijkste niet: ‘ignorance is bliss’.

Ma3anne · 7 juni 2005 op 11:40

Sjongejongejonge.
Heb je op school wel eens feed back op je stelopdrachten gehad of enkel rode strepen erdoor gekregen?

Ik weet niet in welke klas je zit, maar kinderen van groep 7 van de basisschool schrijven vaak beter.

Kan zijn dat je dyslectisch bent en geen idee hebt waar je fouten zitten als je de tekst terugleest. Dan zou ik toch eens om advies vragen bij een deskundige als je verder wilt met schrijven.

Je boodschap komt zo niet over en door de fouten is de tekst haast onleesbaar.

Wright · 7 juni 2005 op 12:07

[quote]mischien moet je een christelijke achtergrond hebben om dit te begrijpen en op zondag naar de kerk gaan[/quote]
Ben jarenlang tegen m’n zin meegesleurd naar de kerk, maar begrijp er niets van.:-?

[quote]( voor de bijbelse orde 1X met maria vrouwe van jozef van arimathea en 1X met Maria van magdela ook al word deze nog ontkent.)[/quote]

Deze Jozef van Arimathea was overigens niet de man van maria.
Hij was een rijk lid van de Hoge Raad, het Sanhedrin.
Hij stelde zijn graf beschikbaar aan Jezus.

Groet, Wright
*praktizerend atheïste

ReadMe · 7 juni 2005 op 12:33

Sorry, maar wat een waardeloze column is dit!
Dat kan zelfs ik nog beter… 😕

archangel · 7 juni 2005 op 13:02

Ik denk dat het al heel veel scheelt als je je realiseert dat er een verschil is tussen spreek- en schrijftaal…. wat je nu doet is je gedachtenstroom linea recta op papier zetten. En gedachten werken nou eenmaal zo, ze dwarrelen alle kanten op. Maar op papier werkt dat meestal niet; je moet je lezer een context geven omdat ze anders je associaties niet altijd even makkelijk kunnen volgen. 🙂

KawaSutra · 7 juni 2005 op 13:49

[quote]Chocolade ijs was waarschijnlijk lekkerder geweest.[/quote]
Ik zou het voortaan dan maar bij chocoladeijs houden, TM, daar rol je ook niet van af.

[quote] je moet je lezer een context geven omdat ze anders je associaties niet altijd even makkelijk kunnen volgen.[/quote]
Archangel, denk je dat TM, gezien zijn taalkundige vaardigheden, jouw associaties kan volgen? 🙂

WritersBlocq · 7 juni 2005 op 18:02

@ ReadMe [quote]Dat kan zelfs ik nog beter… [/quote]
Ik weet zeker dat ik dan doorlees!

Martijn · 7 juni 2005 op 23:40

[quote] mischien moet je een christelijke achtergrond hebben om dit te begrijpen en op zondag naar de kerk gaan[/quote]

Misschien moet je überhaupt in beginsel al een achtergrond hebben om te begrijpen dat een onbevlekte ontvangenis geen wonder is maar één van de oudste beroepen op ‘aard’.

melady · 7 juni 2005 op 23:57

WB…we hadden afgesproken nog éénmaal, éénmalig, één keer te reageren…

[quote]Maar wat doe je als je klaar bent. Je rolt er van af of je doet het nog een keer.[/quote]

Ik doe het nog een keer 😀 😀 😀

Troy · 8 juni 2005 op 00:39

Een briljante column. Blijf je vage hak op de tak we snappen er niets van schrijfsels vooral plaatsen, want ik vind het heerlijk om die reacties te lezen.

Grt Troy

Dees · 8 juni 2005 op 07:27

Geinig, zo’n fonetische gedachtenstroom 😀

Serieuzer, ik denk dat je best iets kan met sommige reacties en dat je een volgende keer misschien iets langer moet nadenken alvorens te plaatsen. En laat het misschien eens proeflezen. Iig succes.

WritersBlocq · 8 juni 2005 op 14:29

@ Melady
[quote]Ik doe het nog een keer [/quote]
Ik nog twee keer :laugh:

bert · 12 juni 2005 op 13:56

Met deze titel krijg je in ieder geval veel lezers en met deze inhoud zul je ook zeker veel reacties scoren. Dus als dat je doel is moet je gewoon op deze manier doorgaan.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder