Trudie is boos. Met een grote honkbalknuppel loopt ze door de jambuurt. Waar woont die troela? Dat is wat Trudie zich afvraagt. Haar enige beweegreden om zich te begeven in de sjieke, eigenlijk voor haar verboden buurt. Met de paplepel is haar vroeger, vooral door pap, maar ook door mam, ingegeven dat de jambuurt no place to be is.

Trudie kan haar niet vinden, het kutwijf dat haar ex heeft ingepalmd. Van gif slaat ze met de honkbalknuppel enkele koplampen stuk van dure bolides die ze onderweg tegenkomt. Waar ligt de Burgemeester Gummersstraat? Hoppa, een Mercedes Benz verliest zijn beide koplampen. Daar staat ie dan eindelijk, om de hoek, de roze limo van Priscilla-Jozien. Gelukkig is ze zelf niet thuis.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

van Gellekom · 6 december 2019 op 10:34

Jaloezie doet mijn hart toch zo lijijijijijijijijijiden!!!!!!!!!!

Nummer 22 · 6 december 2019 op 13:24

Wat denk je van Gellekom wat de harten nu doen op het O.I.L.? Vandaag geen…chocolademiddag werkweek afsluiting geen …. over de datum chocolade letters, geen tafeltenissen of spinning.

Mien · 6 december 2019 op 14:09

Oil tussen de borsten. Dat deed ze ook, Priscilla-Jozien. En glimmen dar ze deden. Priscilla-Jozien én borsten.

    Nummer 22 · 7 december 2019 op 10:23

    Oh oh ik heb daar een visueel beeld bij.. Lola Ferrari en haar borsten! Amai… dat was geen’ bos kreupelhout’ maar een compleet oerwoud voor de deur. Lola is dood, maar dat terzijde. Dus.. een dergelijk groot en zwaar formaat borstpartij waar we ons wel iets bij kunnen voorstellen als we in de zomer die gigantische watermeloenen mee sjouwen naar huis. Ik dwaal af, die ingesmeerde borsten dan glimmend hangen als super XXXXXL formaat theezakjes slap en ongrijpbaar voor en ik noem 1 BN..Roel van V., ook goed een 2e Patries P. Enfin, vroeguh hadden we Connie’ Lola’ van B. Helaas zij is geheel verworden tot de geadopteerde zus van Mary B.en daarmee de 2e moeder van Marco ‘ huilebalk en vreemdganger’ B.

Geef een antwoord