Bericht van uw linkbeheerder.

U en ik zijn beiden het spoor bijster. Radeloos spoorloos. Keer daarom onmiddellijk terug naar de homepage van uw browser. Negeer alle reclameboodschappen. Hoedt u voor malafide verkopers. Raadpleeg alle hulpverlening. U bent niet dom. U weet wel beter. Schop de verkenner de deur uit en close alle windows. De redding is nabij.
Voor de oplossing: zie verderop in dit mailbericht.

Alles komt goed. Lees zorgvuldig onderstaande link en klik hem daarna aan. Succes. [url=www.tinyurl.com]www.u bent aanbeland op de pagina die direct doorverwijst naar datgene dat u nodig hebt zonder spoorloos te raken in een oerwoud van ingewikkelde internetinfrastructuren op het world wide web en het overzicht kwijt te raken door onbegrijpelijke interfaces die uw supersonische en visueel geavanceerde beeldscherm aansturen op een manier waarvan jonge linuxhonden geen brood lusten en waardoor complexe linkpaden verloren gaan die u de weg terug moet tonen naar de homepagina waar u zojuist vandaan komt ondanks het feit dat u ongetwijfeld gebruik maakt van flash en adobe en andere internetprullaria en als een ware internetgoeroe gebruik maakt van rssbroodkruimels om uw favoriete paden te markeren en u niet realiserend dat u de beschikking heeft over backspacebuttons en pulldownmenus waarin u met uw in uierzalf gedrenkte vette toetsenbordvingers de juiste richting kunt bepalen totdat u de eerste sporen van psychedelische achtervolgingswaanzin gewaarwordt die u noodzaken om ter voorkoming van beginnende vormen van internetapathie of internetafasie of misschien wel internetdementie een ervaren internetspeleoloog of internettherapeut of internetdetective te consulteren zodat u uiteindelijk weer veilig terugbelandt bij een mogelijke beantwoording van de vraagstelling die u zichzelf bij aanvang van het lezen van deze megalink ongetwijfeld gesteld heeft namelijk een uitweg vinden binnen de chaotische stratosfeer van het internet een soort queeste naar de magie van meer duidelijkheid en verademing binnen het digitale tijdperk op zoek naar informatie die direct fulltext voorhanden is gratis en voor niets zonder territoriumdrift en dreigende oorlogsvoering op het gebied van copyright en plagiaat op zoek naar informatie die zuivert en er toe doet to the point is en geen aandacht vraagt van slecht leesbare voor meerdere uitleg vatbare kleine lettertjes tussen de regels door die altijd onderhuids blijven wringen en kriebelen terwijl u niets liever wil dan een heldere weg vinden binnen het world wide web in plaats van radeloos te verdrinken in megalange urls zoals deze die u nu na veel gepuzzel nimmer en te nooit zonder een letter te vergeten in uw browser ingeklopt krijgt tenzij u zich laat bijstaan door de tiny url die schuil gaat achter de woordenstroom en alfabettirade die u nu succesvol doorlopen hebt en nu met complimenten voor uw ausdauer met een gerust hart mag aanklikken.nl[/url]

Gelieve wel te reageren op dit mailbericht.
Zeker als u het spoor nog steeds bijster bent.
Alle reacties worden serieus genomen en beantwoord op beknopte wijze.

Vriendelijke groet,

[b][url=http://antisyphus.typepad.com/photos/uncategorized/detective.jpg]Mien Linkbeheerder[/url][/b]

[img align=left]http://www.katinkahesselink.net/webvisie/link-trust-graaf.gif[/img]

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

8 reacties

Krasblog · 13 januari 2009 op 10:10

Beste Linkbeheerder,

Bedankt voor de heldere uiteenzetting. Hier kan ik iets mee.

Jacob Krasblog

Prlwytskovsky · 13 januari 2009 op 10:24

Als je de lijn A-B doorbuigt, komen de punten dichter bij elkaar, sterker nog: bij overdrijving raken ze elkaar. Snappie? :eh:

Mosje · 13 januari 2009 op 11:02

Dat plaatje, dat is toch vanAnaarBeter.nl?

Mien · 13 januari 2009 op 13:15

@ Allen: heeft iemand al de link ontdekt en aangeklikt ergens tussen www …… en …..nl ???? Het is namelijk erg handig om lange URL’s in compacte vorm te verzenden via het tooltje dat op deze website aangeboden wordt.

@ Mosje:
Als je op de afbeelding (onder mijn column) klikt met je rechtermuisknop vind je onder ‘eigenschappen’ de Url naar het plaatje.
Ik heb de afbeelding opgespoord via Google Afbeeldingen. Het staat op de website van ene Katinka Hesselink.
Ik zal toch maar eens overwegen om voortaan fotocredits toe te voegen aan de afbeeldingen.
Ere wie ere toekomt.
Helaas is het vaak wel lastig te traceren waar afbeeldingen oorspronkelijk vandaan komen.

Mien

Ma3anne · 14 januari 2009 op 08:55

Vermoeiend.

doemaar88 · 14 januari 2009 op 14:32

Je link deed me duizelen 😆

Dees vond ik persoonlijk erg geestig
[quote]U bent niet dom. U weet wel beter. Schop de verkenner de deur uit en close alle windows. De redding is nabij. [/quote]

:hammer:

Anne · 15 januari 2009 op 21:17

SnapperniksvanMien! Maar ik surf dan ook alleen maar via een heel klein circuitje over het net; van CX naar VK naar Hyves en weer terug…..

KawaSutra · 16 januari 2009 op 02:15

Volgens mij ben jij wel een beetje een linkmichel. 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder