Het regent. Het is nat en ik moet naar huis. wat ga ik doen. Ik heb eigenlijk met een vriendin van mij afgesproken. Zal ik wel gaan of zal ik eventjes zeggen dat ik het te druk heb. Waarmee dan zal ze van pure belangstelling zeggen. Met mezelf is denk ik niet een geschikt antwoord. Zo lopend kom ik haar tegen in de aula. Wat heb ik een but dag gehad. Alles zit tegen en het regend. Mijn liefde’s leven is dood verklaard en de condoleances heb ik al binnen gekregen. Al mijn vrienden zijn aan de man en ik. soms vraag ik mij dan wel eens af ofik dan niet te veel met mijzelf bezig ben. Maar ben ik dat dan wel of niet. Ik vraag het mij af. Want kijk. Als ik werkelijk een vriendje wil heb ik er denk ik ook wel zo eentje gevonden. Ben best aantrekkelijk hoor en mijn ego dat hebben ze vast niet door op de eerste date. Althans dan heb ik wel een date. Maar is het dan niet het gevoel van je dat in de weg zit om werkelijk een relatie aan te gaan. Of ben ik dan gewoon bang om een relatie aan te gaan bang om gekwetst te worden. De laatste optie wis ik altijd voor mezelf ik denk daar liever dan niet aan.

Hey made, JA ik word wakker geschut uit mijn illusie. Ik denk niet dat ik mee ga. Wat waarom niet. Ja het regent. Is dit een droom. Oke dan roep ik maar ik moet nu renne. In de regen zonderjas ren iknaar buiten alle stoppen slaan door en als een super held vrlieg ik het scooter hok in. en ja ja ik heb het gehaald touch down….. Aplaus. Ik loop nonchalant naar mijn scooter steek de sleutel in het sleutelgat voor mijn buddy open te doen en kijk lauw om me heen. hij is er…… Ja de amazing boy hij is er en wil niet weg het scooter hok aangezien het regent. quality time met hem. Alleen er staan een paar mensen (5) maar dat verstoord mijn beeld niet hoor. Hij is de gene die ik wil jeah. Ik begin een beetje te praten over het school feest en de stage yeaah Hij praat Ik praat WIJ praten En……. WIJ hebben gepraat oh wat leuk

Als ik hier op terug kijk dan tja hij heeft wat telkens als ik hem zie denk ik er aan. En ik denk hoe hij binnen twee weken mij negeerde maar goed..

I wil make him love me

Categorieën: Liefde

3 reacties

Winny · 2 december 2004 op 21:19

Hoi! Ik begrijp uit deze column en je vorige column dat je het niet zo naar je zin hebt. Dat is minder leuk, maar het is goed dat je het onder woorden brengt. Is dit dan je enige uitlaatklep, vraag ik me af? Want dat is misschien niet genoeg! Ik vind wel, als je je bezig gaat houden met schrijven, dat je je tekst nog eens secuur door moet lezen voor je hem instuurt. Als er minder fouten instaan, leest het voor iedereen wat vlotter. Dan vang je ook meer lezers en krijg je meer reacties, wat je, denk ik, graag wilt.
Groeten, Winny

Mar · 3 december 2004 op 11:21

Ligt het aan mij of bespeur ik hier en daar wat spelfoutjes, kleine letters ipv hoofdletters en punten ipv komma’s?
Jammer.

Mar

melady · 4 december 2004 op 14:13

eerst gewoon een dachboek kopen en over een paar jaar ken je fast wel luek scrijfen 😛

Melady 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder