Dat het druk, heel druk is in onze boven wereld dat kunt u zich beneden alleen voorstellen als u maar een bovenwereld of een hiernamaals gelooft, dat is aan u! Wie ik ben?

Ik ben Rinus Michiels. Mijn historische beklijvende uitspraak is Voetbal is oorlog!,’ Julius Caesar heb ik aanvoerder gemaakt en met zijn ‘Veni, vidi, vici’. is elke bovenwereld oorlog gewonnen! Dag Stalin, Adolf, Benito, Hirohito en alle andere misdadigers tegen de mensheid!

Mannuh!, Fascinerend is de dood voor de levenden die wij hebben verlaten omdat we de pijp uit  zijn en wij gaan elkaar vertellen wat onze laatste woorden waren. Elk nadeel heb zijn voordeel’, meneer Michiels.

Hou je kop Johan, ik ben nu aan het woord! Het thema van deze bijeenkomst ‘Vertel elkaar jullie laatste woorden voordat jouw laatste zucht het stoffelijk lichaam heeft verlaten’

Dag Stan, je bent nog dunner geworden en  ben je nu weer alleen? Ik zie die dikke Oliver al jaren niet meer. Mister Michiels, toen ik bijna dood ging daar beneden vertelde ik mijn laatste wens -aan mijn verpleegster-  dat ik graag zou willen skiën. Ze vroeg ‘was u een skiër. Dat ben ik ook niet, maar ik doe dat liever dan dit!’.

En jij Bob Marley? , vertel ‘s. Mister Michiels, ik kreeg mijn rode Gibson gitaar, een bijbel en wat marihuana mee in mijn kist, dat was geweldig. ‘‘Money can’t buy life.’ Wat ben je stil Leonardo da Vinci, wat is er? Ik heb God en de mensheid beledigd omdat mijn werk nooit de kwaliteit had die het had moeten hebben.’

Wat fluister je mister James ’soul’ Brown Im going away tonight.’ We zijn allemaal al ‘away’ James. Aha, nu James Dean! ‘My fun days are over!’  Kom op Elvis, nu jij. Well sir, here you go I hope I haven’t bored you’.  

Mannuh!, na deze bijeenkomst gaan we tafel voetballen, maar eerst geef ik  het laatste woord aan Karl Marx. Mijn laatste woorden vrienden: ‘Laatste woorden zijn voor sukkels die niet genoeg hebben gezegd.’


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

5 reacties

Thomas Splinter · 9 augustus 2019 op 13:34

His famous last words:
https://www.youtube.com/watch?v=mprycp-l05w
We kunnen nog vooruit!

Nummer 22 · 9 augustus 2019 op 15:16

Mooi toch maar weer. Lees de volgende inzending ook tussen de regels!

Mien · 9 augustus 2019 op 16:09

Ik mis Eddy Wally … en zijn vliegmaschien.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder