Overrompelend zal het sterven zijn, geen tijd zal ons gegund worden om stil te staan. Tijd als een cirkel van onze kwetsbaarheid vanaf de geboorte maar als levenscirkel nooit zal sluiten, dan staat de tijd stil en het sterven, sterven is.

Is onze kwetsbaarheid dan onkwetsbaar tot ons sterven, het moment dat de cirkel sluit, de tijd geen sterven kent, ons leven wel?

De kleine – en grote kwetsbaarheid als column en metafoor van ons leven, wij kwetsbaar zullen zijn tot onze levenscirkel zich heeft gesloten. Soms zo heftig overrompelend of juist verwacht. fffff


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder