Deze maand is er gekozen voor een heel bijzondere opdracht: Durf jezelf te laten zien, oftewel: Beschrijf jouw eigen zwakke plekken, vertel waar iedereen zich bij jou aan irriteert, waar je ‘s nachts wakker van ligt, wat je aan jezelf zou willen veranderen, jouw grootste angst, enz. De beoordeling bevat absoluut het onderdeel ‘ lef’ en ‘ puurheid’.

Durf je het aan? Schrijf dan mee!

De opdracht: Schrijf een autobiografisch verhaal over een kant van jezelf waar je zelf minder van gecharmeerd bent. Doe dat in maximaal 300 woorden en zendt jouw stuk in in de rubriek ‘ Opdracht van de maand’. Het aantal inzendingen per schrijver is onbeperkt. Inzenden mag tot 28 juni.

Succes schrijvers!

Categorieën: Hokusai bon

Arta

Zijn. bewonderen, verwonderen, notuleren, opwaarderen; Het zijn zomaar wat steekwoorden, die voor mij onlosmakelijk zijn verbonden aan 'Schrijven'. *Overigens schrijf en reageer ik als arta natuurlijk op persoonlijke titel

4 reacties

Tim uut Kwedamme · 2 juni 2019 op 07:17

Ik vind een maand opdracht die spreekt mij enorm aan. Ik heb ook wat geschreven. iemand kijkt na. Dus kan ik niet zeggen wanneer hij erop staat. Maar ik ga mijn kwetsbaar opstellen.

Nummer 22 · 3 juni 2019 op 19:01

Me too🤔

Arta · 3 juni 2019 op 22:35

Ik weet, het is lang geleden dat ik iets geplaatst heb, maarre… Me too!

Suus · 3 juni 2019 op 23:32

Ik ben ook in de maak.

Geef een reactie