Geachte, ja wie is deze ‘geachte’ die ik niet bij naam ken? Beste…. ook al zo’n algemeenheid want ‘beste’ is misschien verkeerd. Maar wat dan? Zeer weledelgestrenge hooggeleerde excellentie? Stop, ik begin met: ‘Hallo daar in de ivoren toren met het glazen plafond.
In een landelijk dagblad dat niet ‘De Telegraaf’ is, las ik de functieinhoud voor CEO Salestalk. Zij verkopen praatjes die geen gaatjes vullen en dat beheers ik sinds mijn geboorte. Ik schreeuwde toen al mijn opdrachten de wieg uit. Jawel! Gaatjes waren mij onbekend dus gaatjes vullen was niet nodig. Een ‘dictator’ in spé, een natuur talent. Ik ga nu op 89 jarige leeftijd voor CEO Salestalks. Mijn recente ervaring met salestalks is het aansmeren van uitvaart-verzekeringen, van ‘Laat U Niet Kisten, alles komt in Kannen en Kruiken bv’, in het verzorgingshuis ‘De laatste zucht’. Ik bereikte een gigantische omzet (vooral maar net voor de griepgolf) en mijn provisie was navenant. Verder ben ik gezond, nou ja laat ik eerlijk zijn naar u: mijn gebit rammelt wat, flatuleer ongecontroleerd dat soms lijkt op een oerknal of Groningse aardbeving, maar dat terzijde. Ik ben ongehuwd en in het bezit van eigen vervoer. Dus, de uitnodiging voor de
rollator, pardon elevator pitch zie ik binnen 24 uur tegemoet mede omdat zowel u een CEO Salestalks met spoed zoekt en ik nog hoop mijn 90ste verjaardag te kunnen vieren. Mijn salaris wens is exclusief aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een…. uitvaartverzekering in natura!

Hoogachtend,
Opa Bakkenbaard.


Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

2 reacties

Suus · 11 juli 2019 op 22:04

Hahaha, ondanks je decorumverlies, zou ik je aannemen. Maar helaas…..ik ben niet de baas.

    Nummer 22 · 15 juli 2019 op 07:19

    Scootmobiel van de zaak? Ja?, dan kom ik zeker. Nou ja een 45km autootje is ook goed maar wel met een aanhanger voor de bloemen.

Geef een reactie