Je kunt er lang en breed over lullen, maar vrouwen hebben borsten die in feite niks anders zijn dan uiers, net zoals van een koe, geit, buffel, of noem maar een vrouwtjesdier. Een tiet is om melk te geven, niet te zuipen maar baby’s vinden het schijnbaar lekker. Kijk het is leuk om er mee te spelen of even lekker aan te knabbelen waarbij de tepel merkbaar reageert op de aanraking en zich verheft zich uit het onderliggende vlees, maar dan gaan we voorbij de natuur. Melk moet en daar zijn vrouwen voor. Oké, ze moeten wel zwanger zijn of al zogen, anders kun je eraan lurken wat je wilt maar heeft het geen effect, behalve de eerder genoemde momenten van prikkeling en stijfheid.

De tiet is voor melk, net zoals de vagina bedoeld is voor de bevruchting. Hier geef ik ook weer toe dat er even aan knabbelen een bepaald soort plezier geeft, maar dat is weer een leuke bijkomstigheid. Trachten te bevruchten terwijl er geen sprake kan zijn van een bevruchting schijnt ook plezierig te zijn. Kijk, het sperma moet in het vrouwtje en met wat geluk volgt er een vermenging tussen zaad en eitje en voila, een bevruchting, oftewel kindje op komst. Op dat moment verandert de vrouw langzaam in een melkproductiebedrijf. De borsten worden gevoeliger en nemen – ook weer merkbaar – in omvang toe. Dat is leuk voor mannen die een vrouw hebben met kleine borsten, want die kunnen zich een paar maanden laven aan een groter en strakker model.

De ervaring leert ook dat het geen flikker uitmaakt of een melkklier groot dan wel van een kleiner formaat is. Ook een cupje AA kan voldoende melk leveren voor een pasgeboren spruit. Net zo goed als het model ‘help mag ik er een handje bij hebben’. Er zijn zelfs gevallen bekend dat de kleinere boezem meer melk leverde als een, laten we zeggen, dubbel D – toch een favoriet maatje onder het manvolk. Grootte is onbelangrijk voor de melkvoorziening. Goed de melkproductie op gang brengen is wel van enige importantie. Een goede kraamverzorgster is daarom erg belangrijk en loopt het goed dan zal de melk bijna automatisch de tepel uitvloeien. En dat type vrouw zoek ik nu. Twaalf stuks lijkt me een goede start.

Boven heb ik twee vrije slaapkamers waar met het grootste gemak aan de lange zijden stapelbedden geplaatst kunnen worden van elk drie hoog. Ruimte dus zat voor die twaalf melkproducerende dames. Op zich is er dan nog voldoende ruimte over om op een steriele wijze de vrouwen te melken, enkele malen per dag. Dat zal waarschijnlijk per vrouw schelen, maar met goede voeding komt dat wel goed. Elk begin is moeilijk en een vrouwenmelkbedrijf opzetten is best lastig. Ervaring is er niet dus elk wiel moet opnieuw worden uitgevonden. Vallen, opstaan en melken. Op zich jammer dat vrouwen maar een tepel hebben, meerdere zou vlotter werken.

Kijk er zijn vrouwen die geen melk geven. Niet bewust, maar soms komt de melkproductie niet op gang. Zo is de natuur ook weer, verre van perfect soms. En dan kan zo’n kind lurken wat het wil, maar niks. Wat rest is de fles geven, maar dat is weer namaakmelk, hoe goed die fabrieken ook hun best doen. Alleen puur natuur is echt: Moedermelk dus. Kijk, als ik twaalf zwangere vrouwen per dag een aantal malen melk, moet daar toch een handeltje inzitten. Ze mogen een klein gedeelte gebruiken voor hun eigen kotertje maar de rest gaat de markt op. Daar zit vet geld in. Een vrouw geeft ook een aantal jaren melk, dus dat zit snor. Mocht de melkproductie stoppen dan is opnieuw bevruchten de oplossing. Met wat geluk kost dat alleen maar een shot zaad en daar kan ik zelf wel voor zorgen. Ik ruik handel en geld. Oké, ook seks, maar anders kun je die dames niet bevruchten.

Categorieën: Algemeen

23 reacties

Martijn · 6 januari 2006 op 07:43

Plastische geilheidverklaring?

En wanneer was de laatste keer dat je dat rook? Lang geleden?
Lang genoeg om over een column na te denken. 😛 😀
… …

Volgens mij bestaat er al zo iets. Vrouwen die zwanger zijn en hun urine afstaan voor andere zwangere vrouwen met een missend stofje oid. Dus met moedermelk zal dat ook niet heel vreemd zijn denk ik…

Potdorie Fred, dan mag je ‘ze’ ook nog eens volgooien.
Wat een rijk leven…

WritersBlocq · 6 januari 2006 op 09:05

Ik vind het een vreemd en niet leuk geschreven verhaal, terwijl het volgens mij wel leuk moet overkomen. Ik ben verbaasd dat het uit jouw ‘pen’ komt.
[quote]Oké, ook seks, maar anders kun je die dames niet bevruchten.[/quote] 😕 Volgens mij moet je nog veel leren over rietjes en reageerbuisjes enzo 😉

Dees · 6 januari 2006 op 09:21

Het is ook niet mijn kopje melk dit verhaal. Beetje zonder smaak, wat mij betreft.

Ma3anne · 6 januari 2006 op 10:04

Fred was op de bank in slaap gevallen en op tv bleven uren lang de bloteborstenparades doordraaien, deze natte droom tot gevolg hebbende.

Afgezien van de (voor mij) onplezierige inhoud, vind ik het te lang en drammerig geschreven.

Volgende keer beter, Fred!:-P

Outsider · 6 januari 2006 op 10:45

[quote]Ik vind het een vreemd en niet leuk geschreven verhaal, terwijl het volgens mij wel leuk moet overkomen[/quote]

Kan me deze en de andere reacties goed voorstellen. Je praat over vrouwen alsof het melkmachines zijn.

bert · 6 januari 2006 op 11:40

Het zal grappig of cynisch bedoeld zijn. Zo komt het in ieder geval niet op mij over.
Het geheel getuigd niet van respect voor het vrouwelijk lichaam.
Volgende keer beter Fred. Wat mij betreft moeten we deze column van jou laten verwijderen. Deze column is zonde in jouw column lijst en doet afbreuk aan jouw normale niveau van schrijven.

Ik denk dat je met de jaarwisseling toch te veel melk hebt gedronken. 🙂 🙂 🙂

KingArthur · 6 januari 2006 op 13:05

Ook van mijn zijde lichtelijke verbazing deze tekst van jou hand te lezen.

Chantal · 6 januari 2006 op 13:44

[quote]Op zich jammer dat vrouwen maar een tepel hebben, meerdere zou vlotter werken. [/quote] 😕 😕

Mup · 6 januari 2006 op 14:47

Ik durf het bijna niet te zeggen…, maar ik vind hem leuk!
Jij bent gewoon jaloers! Jij wil tieten! 😀

[quote]Ervaring is er niet dus elk wiel moet opnieuw worden uitgevonden. [/quote]
Meteen een goed excuus om er extra lang over te gaan doen?

[quote]Met wat geluk kost dat alleen maar een shot zaad en daar kan ik zelf wel voor zorgen. Ik ruik handel en geld.[/quote]
Tja, voor kerels schijnt het maar een kutkarweitje te zijn, zeggen ze 😛

Ayo Mup, en offtopic, heel veel plezier vanavond in Almere, zal aan jullie denken!

Troy · 6 januari 2006 op 15:20

Ik sluit me bij Mup aan. Ik vond het wel wat hebben, deze hysterische fantasie 😀

En Fred heeft de boel zo ontzettend aangedikt dat ik me niet kan voorstellen dat mensen hier serieus aanstoot aan nemen. Hoe vaak hebben vrouwelijke columnistes zich bijvoorbeeld niet lacherig over het mannelijk geslachtsorgaan uitgelaten? Misschien gaat Fred’s verhaal een stapje verder, maar dat is de vrijheid van de schrijver.

Mosje · 6 januari 2006 op 16:11

Niks mis met deze column. De vrouw als melkmachine. Snap niet waarom men er aanstoot aan neemt. Ik zou er ook geen probleem mee hebben als een vrouw hier een column zou schrijven over de man als zaadapparaat.

Trukie · 6 januari 2006 op 16:33

Ik geloof dat Plato al riep dat het om de geest gaat en dat je lichaam slechts het instrument is.
Dat blijkt maar weer.
Bij de eerste twee alinea´s wist ik ook niet wat ik moest denken. Maar daarna kwam er een glimnlach die steeds breder werd.

[quote]Je kunt er lang en breed over lullen, maar vrouwen hebben borsten die in feite niks anders zijn dan uiers[/quote]

Ik zou liever in Fred´s melkfabriek werken dan in een bordeel 😀

Dinah · 6 januari 2006 op 17:47

[quote]Ook een cupje AA kan voldoende melk leveren voor een pasgeboren spruit. [/quote]

Juist AA levert meer melk dan dubbel D maar zoals jij het schrijft klinkt het een beetje minderwaardig.

[quote]Een goede kraamverzorgster is daarom erg belangrijk en loopt het goed dan zal de melk bijna automatisch de tepel uitvloeien. [/quote]

Maar hier maak je mijn dag weer helemaal goed mee, dank je wel.

sally · 6 januari 2006 op 22:00

Zet in mijn schuur vijf kerels aan de rukmachine en samen met een paar cx vrouwen knijpen we ze om beurten om het half uur even flink in de ballen om de zaadproductie op gang te houden voor lesbische vrouwen die graag een kindje willen.

Ik ruik handel en geld!

Aparte fantasie Fred.
Groetjes
Sally

Li · 6 januari 2006 op 22:14

Zeg Fred je kunt je nickname beter veranderen Joris Driepinter.
Leuk geprobeerd maar ik vind het twee keer niks.:-P

[quote]Zet in mijn schuur vijf kerels aan de rukmachine en samen met een paar cx vrouwen knijpen we ze om beurten om het half uur even flink in de ballen om de zaadproductie op gang te houden voor lesbische vrouwen die graag een kindje willen.[/quote]
:laugh: :laugh: :laugh:

Li

Bakema_NL · 6 januari 2006 op 23:24

Het eerste gevoel bij deze column is 😮 om daarna over te gaan in :-P. Gewoon humor, zo absurd als maar kan, nemen met een hele grote korrel zout…..maar dan is de melk niet meer te zuipen. 🙂

Anne · 6 januari 2006 op 23:46

Geachte Fred,
Aangezien ik niet weet wie je bent is mijn reactie in zekere zin door (voor-)kennis niet aangetast. Mijn idee over dit stuk is dat het een fantasie is, en dan ook nog een fijne vrije en politiek niet correcte. Een fantasie kan zich nou eenmaal niet altijd aan regels houden, dat is er het kenmerk van!

Kortom, ik vond hem leuk!

Groet van Anne

Raindog · 7 januari 2006 op 01:25

Als ik me niet vergis bestaat er al zo’n handeltje. Ik ken een kroeg waar…. [i]neee Raindog.[/i] Serieus nu. Er schijnt een soort van moedermelkbank te bestaan. Niet voor commerciële doeleinden echter maar voor moeders bij wie de moedermelkproductie niet of onvoldoende is. Maar misschien is het een idee Fred om bepaalde landbouwsubisidies in Brussel aan te vragen nu dat nog kan. Waarschijnlijk lucratiever ook. Niet de lasten (12 vrouwen ophokken, dat wil toch geen mens?) en toch de lusten. En met wat er financieel gezien op de Brusselse kermis te winnen is kun je ook wel een kwakvangertje vinden denk ik voor de dan eventueel nog onvervulde lusten. Dit natuurlijk in het geval het je daar al om te doen is. 😉

Leuk experiment maar ook bij mij wat bevreemdend ontvangen. Maar maakt niet uit!

melady · 7 januari 2006 op 02:10

[quote]Je kunt er lang en breed over lullen[/quote]

Ik lul er kort over fred:
Zinloze column.
Foei, je kan beter.

pepe · 7 januari 2006 op 11:08

Ik vind hem wel lachen, zie er zeker de humor wel van in hoor.
En eerlijk waar ik kijk er niet van op dat Raindog schrijft dat er al een moedermelkbank bestaat. Het zal mij ook niet verbazen als zij gaan uitbreiden, want hoeveel mensen hebben tegenwoordig kinderen en laten de zorg na 6 weken al over aan de crèche, want een carrière is belangrijker.
Zo ook is het figuur van sommige belangrijker en ze willen niets van hun uiterlijke schoonheid verliezen, stel je voor dat je na maanden je kind voeden een stel theezakjes hebt hangen.
Dus zo raar vind ik deze column niet.
Het is inderdaad wel een ander soort column van Fred’s hand of pen, maar wat is daar mis mee?

Ik vraag me nu ook af hoe enkele andere lezers deze column hebben gelezen, heeft dat te maken met de maandelijkse periode?? 😉 😉 😉

Dees · 7 januari 2006 op 11:51

Peep! 😡 😛

Haha, nee niet de maandelijkse periode. Zou voor sommige mannen in dit draadje ook erg bijzonder zijn. Krijg gewoon een beetje een soort van glijgevoel bij deze column, dat ondanks de humor die er zeker in aanwezig is beklijft. Da’s al 😉

Maar niks mis met een ander type column, deze is alleen itt hetgeen Fred meestal schrijft, gewoon iets minder bevallen. Kan toch ook een keer zonder dat je er meteen ongesteld voor hoeft te zijn?

Outsider · 7 januari 2006 op 12:19

[quote]Het is inderdaad wel een ander soort column van Fred’s hand of pen, maar wat is daar mis mee?[/quote]

Niet dat er wat mis mee is, maar het is mijn soort humor niet.

Ik bedoel zinnen als:[quote]De tiet is voor melk, net zoals de vagina bedoeld is voor de bevruchting.[/quote]

[quote]Melk moet en daar zijn vrouwen voor. [/quote]

Het is mij te kil. Hij schrijft over vrouwen alsof het geen mensen zijn. Het is ieders eigen smaak en goed recht om dat leuk te vinden, maar ik vind het niks.

Ma3anne · 7 januari 2006 op 12:49

Ik vind fantasieën prima en met sommige mannen deel ik ze van harte. Maar meestal wil ik het allemaal niet weten. 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder