Mevrouw de rechter, ik heb niets misdaan! Het waren slechts enkele tikken met mijn houten honkbalknuppel. Zij daar, ja zij daar sloeg mij altijd met haar natgemaakte leren riem. Wilt u de striemen en de korsten op mijn bijna geheelde wonden zien?

‘Nee laat u maar’ De advocaat van mevrouw is nu aan het woord. Mevrouw de rechter, mijn cliënte wordt beschuldigd van feiten die niet met bewijzen kunnen worden ondersteund.

Laat u toch maar even uw wonden zien, meneer. Dank u mevrouw de rechter. Het zinloos geweld begon toen ik vroeg of zij wel eens aan sado masochisme heeft gedaan. Nog voordat ik uitgesproken was werd ik al afgeranseld met de leren riem dat voor u ligt als bewijsstuk nummer 1. Kijk, ziet u mijn rug met de  gestolde bloedkorsten?

Mevrouw, Ik wil graag nu uw verhaal horen. Wat is uw reactie op de beschuldiging van uw ex partner?  Houdt u de kleren maar aan, graag.

Ik zeg niets, mevrouw de rechter edelachtbare. Ik zwijg want alles wat ik zeg zal worden gevolgd door nog meer bloot in deze zaal en dat is niet goed voor mijn humeur en de  mensen op de publieke tribune. Ik krijg dan neigingen om flink van leer te gaan!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

Nummer 22 · 1 februari 2018 op 19:05

? geen reacties niet van

Nummer 22 · 1 februari 2018 op 19:05

Mien

Nummer 22 · 1 februari 2018 op 19:06

NicoleS en alle anderen

Nummer 22 · 1 februari 2018 op 19:06

?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder