Half vijf en ik ontwaak wéér met die Syberische tijger op m’n kop. Met die kat reken ik later wel af. Verdomme, in slaap gevallen voor de tv. Lag net fijn te dromen over casino’s…
Nu klaarwakker natuurlijk. Dan maar verder tv kijken, slaap vatten heeft toch geen zin.

Herhaling van het nieuws wat dezer dagen al een herhaling van zichzelf is. Iets met economie, oorlog en hier en daar een gevalletje sbs paupernieuws.
Oma krijgt haar heup niet vergoed, baby vast in boom en mislukte zelfmoordpogingen (epic fail alert!).

*Zap*

Ah, eindelijk iets dat ertoe doet, tieten! Nadat ik nog eens het zand uit mijn ogen gewreven heb, oordeel ik dat die tieten niet op tv mogen komen. Dat zijn geen [url=http://randomchic.com/nude/keeley_hazell/Keeley%20Hazel%20FHM%20(UK)%20100%20Sexiest%20Women%20in%20the%20World%202006.jpg]mooie tieten[/url] (NSFW). Dat zijn tieten waar ik van ga kotsen.

Ik vraag me altijd af waar ze die “dames” vandaan trekken. Je weet toch dat je a. te lelijk bent om heren met klasse tot de verbeelding te spreken en dus b. geeft zo’n meid zich bewust op om slechtziend Nederland te pleasen?

Kortom, ik word schijtziek van die klote reclames. Wat nog het meest vreet is dat het big business moet zijn gezien het feit dat tv tijd duur is, maar er kennelijk toch genoeg wordt verdiend om deze crap de hele nacht door uit te zenden.
Elke mongeaul die dit leest en beseft dat het om hem gaat mag van mij een zelfmoordplan opstellen en naar mij mailen. Voordat je ook in het nieuws eindigt onder het kopje mislukt, check ik hem voor je, gratis en voor niets!

Als klap op de vuurpijl flitst er ook nog een dame voorbij die zich laat likken door een [url=http://www.galerielutz.nl/kunstenaars/hartjesveld/images/EH_poedel.jpg]homofiele mini lama[/url]. Ik krijg er maar een [url=http://www.kleurigekinderkamers.nl/graphics/simon2/hangzak.jpg]slappe zak[/url] van.

Zo, tv het raam uitgegooid, kat in de magnetron. Ik ga toch nog maar een uurtje slaap pakken verder “dromen” over de grootste [url=http://www.nufoto.nl/wp-content/uploads/2007/10/lieke.jpg]’gok'[/url] ooit.

Categorieën: Media

4 reacties

Mup · 4 november 2008 op 14:09

Janus, welkom op cx.
Ik ben zeker benieuwd naar volgende schrijfsels van je, maar hier miste ik wat scherpte, en de verwijzingen waren weer te veel van het goede, m.i.

Groet Mup.

Neuskleuter · 4 november 2008 op 19:56

Je toon is wel in een columnstijl, maar inhoudelijk denk ik alleen maar: ga toch slapen… Dan heb je dat gedoe ook niet. De foto’s zijn voor een keertje grappig als toevoeging. Je schrijft het wel weer mooi rond, door in het begin en eind over gokken te schrijven, maar ik mis toch iets diepte in je stuk.

Succes met het volgende en welkom op CX.

SIMBA · 4 november 2008 op 20:05

De plaatjes zijn grappig maar ik vind het wel een gedoe om telkens te moeten klikken.
En omdat ’s nachts de meeste mensen slapen is er niks fatsoenlijks op tv, zou je ook eens moeten proberen…slapen! 😀
Succes met de volgende column en welkom op CX!

Mien · 7 november 2008 op 08:37

Aparte column.
Ik mag dit wel.
Volgende keer wel iets meer uitwijden.
Ben benieuwd wat [b][url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=2698]jouw favoriete website[/url][/b] is?

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder